Konu: Federico Abruzzi - RK  (Okunma sayısı 148 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.12.2022 00:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @van der godefroy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK ihlali, Türkçe terim

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Şahıs klasikleşmiş şekilde düşüyor, düştükten sonra kalkıp herkese sıkmaya başlıyor. RK ihlali yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
•Şahısın vurulduğu ekran görüntüsü:
Spoiler: GösterGizle

21:36 - Düşüyor (Chate Ananı sıkerım yazıyor > Türkçe terim kullanımı)

21:47 - Tekrar sıkıp tekrar düşüyo.

Ek açıklamalar(varsa):Şahıs Bertuzzi birliğinde R19 konumunda olan karakter, kendisini R1 çekmişler yaptığı ihlallerden sonra. Yönetimin göz önünde bulunursa çok daha güzel olur. @Justice

#1 - 18.12.2022 00:38
Sıktığıma dair kanıtın var mı? Gördüğün gibi ayaktayım ve hit yiyorum. Türkçe terime gelirsek pmden yazacaktım, o an ki sinirden yazamadım zaten hemen wg yazdım.

TP ve god açtığınızı gözümle gördüm, sakin olun beyler. Oyun bu

#2 - 18.12.2022 00:43
Sıktığıma dair kanıtın var mı? Gördüğün gibi ayaktayım ve hit yiyorum. Türkçe terime gelirsek pmden yazacaktım, o an ki sinirden yazamadım zaten hemen wg yazdım.

TP ve god açtığınızı gözümle gördüm, sakin olun beyler. Oyun bu

Şikayete yönetimi kandırmak da eklendi, sıkadığını iddia eden arkadaş görüldüğü üzere ateş ediyor.

#3 - 18.12.2022 00:44
Şikayete yönetimi kandırmak da eklendi. @KSZ

#4 - 18.12.2022 00:49
@Anomaly pm atarak sıktım, arkadaşınız ilk içeriyi bastığında god kullanıyordu. Anomalye izlemesini söyledim. Düşürmedim bile, god olduğunun ve tp attığının kanıtı yakında gelecek iyi geceler.

#5 - 18.12.2022 00:51

Düşürmedin mi? Daha fazla alçalmaya gerek yok, düştükten sonra tilt olup sıkmaya başlıyorsun. Karakteri de düşürüyorsun.

#6 - 18.12.2022 00:59

Düşürmedin mi? Daha fazla alçalmaya gerek yok, düştükten sonra tilt olup sıkmaya başlıyorsun. Karakteri de düşürüyorsun.
Birden godu kapattı arkadaşınızın suçu

#7 - 18.12.2022 01:07

@KSZ gördüğünüz gibi, ayak üstü yalan söylüyor. Yönetimi açık şekilde kandırıyor.
« Son Düzenleme: 18.12.2022 01:19 Aqu »

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#8 - 18.12.2022 01:20
Selamlar.

@Anomaly bana durumu anlattı, bizzat kendisi ihlal durumunda müdahale edileceğini söylemiş ve bunun karşılığında kalkıp ateş edilmiş. Bu durumda Anomaly'nin bu olaydan haberi yok ve onayı da yok.

Ceza verilecek.