Konu: [15.12.2022] Ruby Vivirotti - Ortak Nezaket, RK  (Okunma sayısı 168 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.12.2022 01:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Ruby Vivirotti @bu02ANIL

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ben

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.12.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket, Yaralı Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyle rolde karakterim sms üzerinden ters düştü, önce dövdü ve sonra emrinde olan çete üyelerine dövdürdü.
Arkadaş rolü epey bir ciddiye almış olacak ki, PM üzerinden sürekli darladı ve kendisine yakışmayacak davranışlarda bulundu ve ona iyi yaklaşmama rağmen kendince (?) laf sokup PM kapattı. :(
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cezasını çeksin.

#1 - 15.12.2022 01:21
Merhaba, ben kendi hatamı kabul ediyorum. Rica ediyorum bu konu başlamadan bitsin. Özür diliyorum, keyifli dm'siz roller dilerim. Arkadaş çocuk aklınla birşeyler yazmış ama yanındaki adamlar hiçbirşey yapmadı, silahını çıkardı ve dmsini başarıyla attı. :)
Saygı kavramını bilmediğin gibi gözlerini de köreltmişsin, silahım yok

#2 - 15.12.2022 19:12
Dün geceki yazdıklarımın ciddiye alınmamasını rica ediyorum. Anlık sinirle yaptığım hataların ve konuştuğum sözlerin farkındayım. Bunun için özür dilerim dostum.

Keyifli roller diliyorum. Kendine iyi bak.

"Savunma yapmayacağım."
« Son Düzenleme: 15.12.2022 19:15 bu02ANIL »

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#3 - 15.12.2022 21:04
Karakter yaralı kural ihlali ve ortak nezaket kapsamında cezalandırılacak.

@bu02ANIL Bu şekilde gelişen durumlarda bunun bir oyun ve bu oyunun da bir kuralları olduğunu unutmayın. Sinirli olmanız veya kötü bir gün geçirmeniz karşınızda duran birçok insanın maalesef bileceği bir şey değil. Bu yüzden bunları göze alarak oyuna girmiş olmanız ve oyundayken karakteriniz gibi düşünmeniz gerekiyor. Tekrarında ağır bir yaptırım alacaksınız.

Bunun üzerine iki tarafı da pm konuşmaları sebebiyle tekrardan uyarıyorum.