Konu: Jamichael Lloyd | DM (Gun RP)  (Okunma sayısı 194 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#0 - 09.12.2022 02:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamichael Lloyd @digg

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Drew Hawkins Jan Jager

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.12.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birliğimizin gidişatı için alt karakter oluşturmam gerekiyordu, gerekli rollerin ardından gece kulübüne gittik ve bir karakterle rollüyorken muhattap olmayan kişiler gelip karaktere laf atmaya başladı. Alt karakter olduğu için zaten fazla agresif yapamadım ve bana vurma emoteu verdiklerinde "kaçar" diye emote verdim, ardından brawl başlatan kişi deagle çekti ve Drew karakterini dışarda vurdu. Hem brawl başlatıp hem silah çekmek...
Daha sonrasında PM ile geçerli bir sebebi olabilir diye ulaşmaya çalıştım ama arkadaş sanırım ooc bir tavır sergileyerek PM kapattı. Daha sonrasında kendi birliğindeki arkadaş aracılığı ile PM açtı ve sebebi "/bugkurtar" atmamızmış. Güzel sebep, birde gerçek olsa tadından yenmez.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Oyunu çok ciddiye almasın arkadaş, düzgünce iletişim kurmaya çalışan birine böyle tavır alınmaz. Oyun, oyunda kalsın. Gereği yapılır.

« Son Düzenleme: 09.12.2022 02:25 sXe »

#1 - 09.12.2022 02:26
pmi 20 yerden yazi geldigi icin kapattim, bana yazi yazinca trip atacak birisi degilim. savunmayı yarın yaparım, belki de unuturum. iyi geceler.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#2 - 09.12.2022 05:48
@digg en kısa sürede savunmanızı yapın.

#3 - 10.12.2022 13:09
arkadasların kas seviyesi benimkine gore fazla, düsmemek icin silah cekiyorum. karsilik olunca karsilik vereni düsürüyorum. daha sonra da kaçıyorum. birlik lideri ile konuşup olayı hallettik zaten, buraya tasimaya gerek yoktu. iyi günler.

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#4 - 10.12.2022 13:49
arkadasların kas seviyesi benimkine gore fazla, düsmemek icin silah cekiyorum. karsilik olunca karsilik vereni düsürüyorum. daha sonra da kaçıyorum. birlik lideri ile konuşup olayı hallettik zaten, buraya tasimaya gerek yoktu. iyi günler.

brawlı kendin başlatıp silah çekemezsin kanka. Kendini savunmak için silah çekeceksen brawlı senin başlatmaman lazım.  Bertuzzi ile olan olay çözüldü senin ile ilgisi yok, başka yerlere çekmeyelim.
Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 10.12.2022 13:55 sXe »

#5 - 11.12.2022 21:06
Şikayette ihlal bulunmuyor, kapatıldı.
@digg şikayet alanında sadece savunma yapmanız gerekiyor, "belki savunma yaparım" gibi tutumları kenara bırakmazsanız ek olarak ayrıca ceza alacaksınız.