İyi akşamlar.
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
Bu alıntıyı, sizin yapmaya erindiğiniz gibi sunucunun "Oyun Kuralları" bölümünden aldım ki bilgi sahibi olmadığınız bir konuda sizi bilgilendireyim. Görüldüğü üzere oyun kurallarında Car Jack'ın tanımı bu şekilde, özellikle renklendirdiğim kısma dikkat edin lütfen. Paylaştığınız ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi emote verip hırsızlık gerekçesiyle sizi aracınızdan indiriyor, aracınızı çalıyorum. Verdiğim emote kısmında da herhangi bir hata göremiyorum. O kadar özensiz bir şikayet oluşturmuşsunuz ki, emote'un hangi kısmında hata olduğunu ya da ihlalin ne/nasıl olduğunu açıklamaya erinmişsiniz.
DİPNOT:Gerçekleştirdiğim hırsızlık rolünün ardından şikayeti açan kişi, arkadaşıyla beraber Car Jack yaparak aracını geri aldı. PM üzerinden beni rahatsız etmesi de cabası. Eğer şikayeti sonuçlandıracak yetkili talep ederse, şikayeti oluşturan tarafın Car Jack yaptığına ve özel mesaj üzerinden rahatsızlık verdiğine dair delillerimi de sunabilirim.