Konu: [6.12.2022] Jafari Rashid - Car Jack [şikayet çekildi]  (Okunma sayısı 113 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.12.2022 16:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jafari Rashid @Bishere

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 6.12.2022 16:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.     
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Önüme kırıp kavga rolü başlattı, arabası bozulunca bana saldırdı ardından arabamı çaldı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): Her şey videoda net.

« Son Düzenleme: 06.12.2022 19:04 Zietta »

#1 - 06.12.2022 17:47
Merhaba, iyi akşamlar. Bu video kaydından yaklaşık 15-20 dakika öncesinde Market caddesinde aracınızla önüme kırdınız. Önüme kırmanız üzerine sizinle sözlü tartışmaya girdim, ardından arkadaşlarınız gelip etrafımı sarınca ben de bulunduğum ortamdan uzaklaştım. Ardından Santa Maria Beach yolu üzerinden ilerlerken ortaya çıktınız, arabanızla önüme kırıp arabama hasar verdiniz. Ben de yaptığınıza karşılık olarak emote verip önünüze kırdım. Siz de karşılık verdiniz ve en sonunda kaza yapmama sebebiyet verdiniz. Ardından videoda da görüldüğü üzere emote verip yumruk atarak bir kavga başlattınız. Kavgada yenilmenizin ve canınızın azalması üzerine aracınıza bir anda binip motoru çalıştırdınız. Bu yaptığınız Non RP kapsamında değerlendirilir, bir kavga esnasında kavgayı kaybedeceğinizi anlayıp hiçbir emote vermeden aracınıza binip motoru açıp kaçmaya çalışmanız bir ihlaldir. Yaptığınıza karşılık olarak ben de sizi araçtan atıp aracınıza bindim. Burada bir ihlal göremiyorum, eğer bir ihlal olduğunu varsayarsak da karşılıklı bir ihlal söz konusu olur.

12 saniyelik bir video, 20 dakikayı kapsayan bir role kıyasla hiçbir şeyi kanıtlar nitelikte olamaz. Devamı varsa yayınlayın lütfen. Siz kavga rolünün esnasında, hiçbir şekilde rol yapmayıp aracınıza bindiniz ve motoru çalıştırıp kaçmaya çalıştınız, ben de buna karşılık vererek sizi araçtan indirdim. Devamında da bunny hop yaparak beni takip ettiniz.
Bu kadar büyütülecek bir mevzu değil, ortada bir ihlal de göremiyorum. Sizin şikayet açarken harcadığınız, benim de savunma yaparken harcadığımız vakte yazık. Uzlaşabiliriz diye düşünüyorum.  :sampanya:
« Son Düzenleme: 06.12.2022 17:55 Bishere »

#2 - 06.12.2022 17:54
Selamlar, ben ihlal yapmış olsam bile siz ihlale ihlalle karşılık veremezsiniz. Eğer bir ihlal yaptıysam şikayet oluşturunuz. Benim attığım videoya bakarsanız sizin car jack yaptığınız bas bariz ortada, araçtan indirdim diyorsunuz. Madem amacınız araçtan indirmek, neden aracımı alıp devam ediyorsunuz?

#3 - 06.12.2022 19:04
Uzlaşmaya varıldı, şikayet çekildi.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#4 - 07.12.2022 00:09
İstek üzerine kapatıldı.