Konu: Marcus Roadman NON-RP  (Okunma sayısı 143 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.12.2022 23:17
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Eswiper  Marcus_Roadman

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: NON-RP
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarla Maske_41833 yani Drew Hawkins bir çatışma rolüne giriyorlar, Marcus Roadman karakteri silahlı bir kişiye yumrukla saldırıyor ve NON-RP kuralını hiçe sayıyor. Videoyu bırakacağım, yaptığı ihlal açık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A
« Son Düzenleme: 02.12.2022 23:47 Forza_g »

#1 - 02.12.2022 23:39
Ben bu şikayetten yine bir şey anlamadım. Non-Rp mi? Retarted mi? Karar ver.

#2 - 02.12.2022 23:55
Ben canımı ortaya atıyorum, silah çektiğin için kaçmak zorunda değilim, ne yani her silah çeken güçlü konumdamı olacak? Beni vursaydın o zaman, karakter kendine güveniyor, ve arabada arkadaşı var (Silah ile ateş açıyor) böyle birşey yapıyor. Tamamen rolsel birşey.

#3 - 03.12.2022 00:07
sen gerçek hayatta elinde silah olan adama yumruk atabilirmisin?

#4 - 03.12.2022 00:47
Arkadaşım sana ateş açıyor, araç bozulmuş bana ateş açmıyorsun. Saldırırım. Hedefin ben değilim arkadaşım hedefin. Kendimi savunmam gerekiyordu anlık rol halinde öyle hareket etme gereği buldum. Buraya gerçek hayatı katarsak sen tanımadığın, in midir? cin midir? ne olduğu belirsiz iki kişiye ateş açma eyleminde bulunur musun? Seni rolde ilk defa gördüm, tanımıyorum bile.
« Son Düzenleme: 03.12.2022 00:49 Eswiper »

#5 - 03.12.2022 00:53
Arkadaşım sana ateş açıyor, araç bozulmuş bana ateş açmıyorsun. Saldırırım. Hedefin ben değilim arkadaşım hedefin. Kendimi savunmam gerekiyordu anlık rol halinde öyle hareket etme gereği buldum. Buraya gerçek hayatı katarsak sen tanımadığın, in midir? cin midir? ne olduğu belirsiz iki kişiye ateş açma eyleminde bulunur musun? Seni rolde ilk defa gördüm, tanımıyorum bile.
tamamen arkadaşınamı güvendin sen şimdi neyse sonuçlasın daha fazla gülmek istemiyorum insan inkar eder sen kabul ederek arkadaşım sana sıkıyor bende yumrukluyorum diyorsun oyun kurallarını biliyormusun? yoksa deli taklidimi ???

#6 - 03.12.2022 00:56
tamamen arkadaşınamı güvendin sen şimdi neyse sonuçlasın daha fazla gülmek istemiyorum insan inkar eder sen kabul ederek arkadaşım sana sıkıyor bende yumrukluyorum diyorsun oyun kurallarını biliyormusun? yoksa deli taklidimi ???
Düzgün ifadeler kullanmanı öneririm. Oyun kurallarından bahsediyorsun sicilinde o kadar temiz değil olay bu mudur? Bana ateş açmıyordun saldırdım, canımı ortaya atmışım orada. Arkadaşımın canı da konu mevzusu ayrıca eklemek gerekirse.
« Son Düzenleme: 03.12.2022 00:58 Eswiper »

#7 - 03.12.2022 01:09
bilader sicil karıştırıyorsunda sen çok temizsin sanki.

#8 - 03.12.2022 01:15
bilader sicil karıştırıyorsunda sen çok temizsin sanki.
Temizim diye bir şey demedim, olayın üstünden 6 gün geçmiş şikayeti şimdi oluşturuyorsun bu değirmenin altında su ararım ben.

#9 - 03.12.2022 02:03
@Eswiper çatışma esnasında silahlı bir karaktere bu şekilde saldıramazsınız. Ceza işlemi uygulanacak. Şikayet kapatıldı.