Konu: Troll savar.  (Okunma sayısı 148 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.11.2022 21:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @KlausMr  Klaus Kaiser

Olaya dahil olan şahit karakter adı: GSWC üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Troll+Fear+Yaralı kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar bölgemize gelip Trollüyorlar. Silahla vuruluyor ama ona rağmen sıfır acı, sıfır yaralı rolü. Chatı okursanız arkadaş Babanı öldürürüm falan diyor :D Gereken cezayı alması dileğiyle  :-\

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sokağımızı son zamanlarda aşırı trollüyorlar, her trolleyene şikayet açmadım ama artık en ufak trolde bile şikayet açacağım. İki trolle mahalle birbirine giriyor :D

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#1 - 01.12.2022 19:32
@KlausMr gece saatlerine kadar savunmanızı yapın lütfen.

#2 - 01.12.2022 20:15
Gelip mahalleni ''trolleyen'' kadın veya insan, gelen şahısa silah çekip vurmak yerine şuan yaptığın gibi başta açabilirdin şikayetini. Silahınız var diye trolleyen şahıslara sıkmanıza gerek yok sanırsam. Zaten bana sıkmadan önce sizi ciddiye aldığımı düşünüyorum. Kusura bakma oraya gelme amacım vurulmak değildi. Yanınızda duran Lucas ile birlikte rol yapmaya geldik, keşke öyle olsaydı, başta hiçbir sorun yok fakat kadın ile birlikte bana da ateş açıyorsunuz, ben böyle bir rolü ciddiye alamadım. Rol olmadan ateş açtınız diyebilirim, fakat kanıtım yok.  Cezam varsa çekelim.  :vice:

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#3 - 01.12.2022 21:23
Karakter ceza alacak.