Konu: [29.11.2022] Abraham Queseda - Cesar ColinaDM / Emote Kural İhlali  (Okunma sayısı 358 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 29.11.2022 21:33
Pardon, bir şeyi söylemeyi unutmuşum. Attığın videoda kendi ihlalini de koymuşsun. Savaştayken, arkandan sıkıyorken sırf düşmemek için uyuşturucu içiyorsun. Nafile.

#11 - 29.11.2022 21:45
Pardon, bir şeyi söylemeyi unutmuşum. Attığın videoda kendi ihlalini de koymuşsun. Savaştayken, arkandan sıkıyorken sırf düşmemek için uyuşturucu içiyorsun. Nafile.

Üzerimde uyuşturucu var mı diye baktım polise baskınına karşın, silahım olmadığı için uyuşturucularımı kontrol ettim, ek olarak kullanmadığım gözüküyor, lütfen ihlal varsa kendi şikayetinizi açın bu bizim şikayetimiz.

#12 - 29.11.2022 22:24
Spoiler: GösterGizle
[spoiler]
Alıntı
[20:23:05] Caine Blackhand: Luigi'nin karşılığında aldıkları adam hakkındaki görüşlerimi söylemek bile istemiyorum.

[20:23:12] Caine Blackhand: Mekanı siz mi açtınız?

[20:23:14] Sonny Pochettini: Aldıkları adam umrumda değil.

[20:23:19] Sonny Pochettini: Hayır, onlar açtı.

---

[20:24:03] Caine Blackhand: Yok yani, savaşta ezilirken mekan açacak rahatlığı nerede buluyorlar?

[20:24:07] [VC] {C8C8C8}Timur_Aferdita, Oyun Yetkilisi olarak giriş yaptı.

[20:24:27] Sonny Pochettini: Biz rahatlıklarını bozmuştuk, Garza geri verdi.

[20:24:36] Abraham Queseda: Hoş geldiniz baylar, içeri geçebilirsiniz.

[20:24:37] Caine Blackhand (kısık ses): İyi yalamışlardır.

[20:24:38] Sonny Pochettini: Bu konuları burda değil, mekanımda konuşuruz.

[20:24:46] * Caine Blackhand Abraham'a bakar. {FFFFFF}"Dilediğim vakit geçerim."{C2A2DA}

---

[20:24:57] Caine Blackhand: Anlaştık, cenaze merasimi olacak mı?

[20:25:04] Abraham Queseda: Dün pek çok kayıp yaşadık bugün silahların patlamaması yerinde olur.

[20:25:10] Sonny Pochettini: Yok dostum, cesedi vermediler orda.

----

[20:25:38] * Caine Blackhand asabı bozulur, alnını sıvazlar. {FFFFFF}"Siktiğimin herifleri dağdan indiler bağdakini kovuyorlar."{C2 ...

[20:25:38] A2DA}

[20:25:38] ...

Rol saati 20:25, @Manifesto duyurusunu 20:58'de geçmiş.

Yukarı chatlog üzerinde bellavista önünde tahrikiniz ortada en son hood onaylı bir birliğin hood bölgesinde "Siktiğimin herifleri dağdan indiler bağdakini kovuyorlar." yalamışlardır vs. pek çok tahrik vardı buna rağmen pek çok kez silahlar patlamasın savaş çıkmasın diye çabaladım. Bu tarz tahrik yaptıktan sonra neden savaş çıktı demek mantıksız oluyor. Kendi adıma gerekli savunmayı yaptığımı düşünüyorum, tahrik etmenin dahi belli bir seviyesi var ancak rol ortada. Teşekkürler, iyi roller.

"Siktiğimin herifleri dağdan indiler bağdakini kovuyorlar." chatlog'un tamamını okursak Garza Karteli için söylenmiş bir şey olduğu aşikar. Sonuçta bir anda hikayede belirip gelen ve 10 aydır aynı karakterle rol yapan Luigi Barone'yi öldüren bir birlik. Karakterim tabii ki de daha tanışmadığı biri yerine on aydır hukuku olan Luigi Barone'yi savunacak. Orada misilleme Garza Karteli'ne size değil.

"Mekanı siz mi açtınız?" ise savaşın akıbetini bilmeyen üçüncü bir kişi olarak savaştığınız adamları mekan önünde gören bir kişinin soracağı bir soru.

Bu denli gereksiz bir silah kullanımına şehirde sıcak bakılmadığı da kapatılan Baby Angels birliğinden dolayı ortada.
@ErenTryki mutesi olduğu için ben yazıyorum onun yerine.
"Siktiğimin herifleri dağdan indiler bağdakini kovuyorlar." Bu laf Garza'ya söylenen bir laftır,
"Mekanı siz mi açtınız?" Savaşta olan birlikler, rakiplerinin mekanlarını dalga amaçlı reklamlar verip işletiyorlar, Caine karakteri bu şekilde düşünüp böyle bir şey söylemiştir. Şahitliğimi onaylıyorum.

#13 - 29.11.2022 22:49
Caine'nin karakterinin bizi aşağılaması. "Savaşta yeniliyorlar, ne bu rahatlık?" şeklinde konuşması. Bizim bölgemiz içinde böyle konuşursan, vurulursun. Basit.

Abraham Queseda karakteri Caine'e laf atıyor, Caine de arabasından inerek "Bana mı dedi?" şeklinde konuşuyor. Orada sıkabilecek bir konumdalar. Bizim sıkmamız kadar normal bir durum yok. Rolde bu kadar aşağılayan adam bir anda böyle diyerek neden arabadan insin?

[/quote]

Zaten olay yerinden ayrılırken son saniye gelip "animeci" şeklinde ithamda bulunduğunuz için Caine karakteri arabadan inerek "Kime dedin onu?" diyor. Sıkabilecek bir konumda olmanız, emotesiz silah çekip terör estirebileceğiniz anlamına gelmiyor. Şahitliğimi onaylıyorum.  O:-)

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#14 - 30.11.2022 01:26
Selamlar.

Onaylı hoodun ortasında böyle konuşamazsınız. Böyle konuştuğunuz taktirde yüzde yüz haklı bile olsanız, bu duruma sıfıra iner. Bu konuşma veya log kışkırtmadan fazlası değil. Bu yüzden bunu göz önünde bulunduruyoruz.

Attığınız kanıtlar sadece durumun yaşandığı anı içeriyor ve durum özetine bakınca karşılıklı kışkırtmalar var, bu uzun süreli bir kışkırtma. Çatışmaya dönmesi de olası.

Kimseye ceza verilmeyecek. Bunun üstüne yönetici şikayetlerini forumdan ticket yoluyla yapıyoruz. Şikayetin @Manwe ile ilgili olan kısmı değerlendirilmedi.