Konu: [12.11.2019 - Rick Campo ] Noob dm Retarted RP  (Okunma sayısı 245 defa)

#0 - 12.11.2019 18:52
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Thebestballs 
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Rick Campo
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:17:45 12.11.2019

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
  6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.
ve Retarted rp bulamadım onu

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir hırsız olarak kişilerin mekanına gidiyorum ve kapıyı açmasını söyliyorum bir hırsız olarak çünkü bir aracı hurdaya çıkaracağım  hiç bir küfür dahi birşey yapmama rağmen kişi bana /me kişinin çenesini kırar diye bir emote verip bana dalıyor lütfen bu kişi tamirci birliğinden atılsın.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://imgyukle.com/i/EAnn4c  https://i.imgyukle.com/2019/11/12/EAnn4c.png https://i.imgyukle.com/2019/11/12/EAnrhe.png  https://i.imgyukle.com/2019/11/12/EAnylN.png  https://i.imgyukle.com/2019/11/12/EAnSRP.png

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 12.11.2019 19:54 Stopper »

#1 - 12.11.2019 19:02
Sadece sistem tanıtımlarında araç parçalama yeri olarak gözüken bir yere kafanıza göre gelip, hiç tanışmadığınız-rol yapmadığınız, bağlantınızın olmadığı bir adamın yanına geliyorsunuz. Elimde çalıntı araç var, parçalatmak istiyorum diyorsunuz. Bu zaten tamamen retarted roleplay. Çünkü çalıntı bir aracı parçalatmak yasal bir durum değil. Ben de durumdan rahatsız oluyorum, küfür ediyorum. Düzgün konuş cevabını alıyorum. Sonra da dövüyorum. Bence bir problem yok?

#2 - 12.11.2019 19:08
Sadece sistem tanıtımlarında araç parçalama yeri olarak gözüken bir yere kafanıza göre gelip, hiç tanışmadığınız-rol yapmadığınız, bağlantınızın olmadığı bir adamın yanına geliyorsunuz. Elimde çalıntı araç var, parçalatmak istiyorum diyorsunuz. Bu zaten tamamen retarted roleplay. Çünkü çalıntı bir aracı parçalatmak yasal bir durum değil. Ben de durumdan rahatsız oluyorum, küfür ediyorum. Düzgün konuş cevabını alıyorum. Sonra da dövüyorum. Bence bir problem yok?
Sistem tanıtımında olması alakadar etmez, sadece ben il legal olarak fast rp bir şekilde öğreniyorum o halde kimsenin telefonu vs olmadan nasıl trucker'i bulacaklar emin ol %90'ı forumdaki şeye bakarak buluyoruz Siz iyi bilirsiniz hırsızlık yerine nasıl gideceğim diye sorduğumda forumda var gidin ordan bakın yazmayı iyi bilirsiniz, lütfen biraz resmiyetçi olun sana Düzgün konuş diyeni dövüyormusun birde /me kişinin ağzını kırar diye emote  verip kafa göz daliyorsun gayet güzel değilmi sence?

#3 - 12.11.2019 19:11
Böyle bir mantık yok dostum. Düşüncelerin tamamen hatalı. Forumda bulunan konuların hepsi insanlara yol göstermek amaçlı oluşturuldu. İki dakikada forumdaki konuyu okuyayım, araba çalayım, garaja götüreyim de fast-rp yapayım diye bir mantık hiçbir roleplay sunucusunda yok. Burası rol yapma sunucusu, hırsız-polis oynamıyoruz.

Orası bizim işlettiğimiz, Valachi oluşumunun bağlantısı olan bir yer. Kafasına göre herkes araba getirip, bunu parçala derse nasıl olacak bu iş? Ya sen polissen? Bizi yoklamak için oraya çalıntı bir araba getirdiysen? Düz mantıkla hareket ediyorsun ama düşünemediğin şeyler var. Lütfen daha dikkatli ol. Ben de hiçbir sorun yok, ben oyun kurallarına tamamıyla hakimim.

#4 - 12.11.2019 19:23
Böyle bir mantık yok dostum. Düşüncelerin tamamen hatalı. Forumda bulunan konuların hepsi insanlara yol göstermek amaçlı oluşturuldu. İki dakikada forumdaki konuyu okuyayım, araba çalayım, garaja götüreyim de fast-rp yapayım diye bir mantık hiçbir roleplay sunucusunda yok. Burası rol yapma sunucusu, hırsız-polis oynamıyoruz.

Orası bizim işlettiğimiz, Valachi oluşumunun bağlantısı olan bir yer. Kafasına göre herkes araba getirip, bunu parçala derse nasıl olacak bu iş? Ya sen polissen? Bizi yoklamak için oraya çalıntı bir araba getirdiysen? Düz mantıkla hareket ediyorsun ama düşünemediğin şeyler var. Lütfen daha dikkatli ol. Ben de hiçbir sorun yok, ben oyun kurallarına tamamıyla hakimim.
ben sana kuralları bilmiyorsun diye birşey demedim ben sadece oraya gidip bir araç parçalatmak istiyorum dedim, ve sen amaçsız bir şekilde beni dövüyorsun.

#5 - 13.11.2019 12:08
Olay sırasında admin karakterimle roleplayı izledim. Deathmatch yada Noob DM'ye yönelik bir eylem gerçekleşmedi.

buna ek olarak @Thebestballs'ın savunması geçerli.

Alıntı yapılan: Thebestballs

şikayet kapatıldı.