Konu: [29.11.22 - Travone_Winstton] Cache Mining - Skin Hırsızlığı  (Okunma sayısı 419 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.11.2022 15:47
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Travone Winstton @with
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @starlegend @QuaLong
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.11.22 bakım

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bundan birkaç ay öncesinde @starlegend kardeşimin sunucuya ekletmiş olduğu, yapımının ben, @QuaLong ve baş mimar @killowfield tarafından üstlenildiği bu skin arkadaşım ban yedikten sonra tanımadığım bir üçüncü kişi tarafından çalınmış, basit retexture işlemleri ardından sunucuya attırılmış. Bu durumdan ben, diğer yapımcı qualong ve şu anda yanımda oturan starlegend banlı olmasına rağmen rahatsız, silinmesini talep ediyorum. Çalıntının  >:( idsi 29018, HASVEHAS modelin idsi 27750  ???
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Çalıntı skin;

Yaptığım skin;

Travone Winstton;

Ek açıklamalar(varsa):Vertex karşılaştırılmaları yapıldığı taktirde zaten iddialarımın asılsız olmadığı görülecek, aynı zamanda yapılmasa bile ayakkabının ortasından geçen ince şeritin (texture hatası) bile fixlenmediği ortada. Çalmayın gençlik  ::)
« Son Düzenleme: 29.11.2022 23:04 renaxthefinest »

#1 - 29.11.2022 21:07

skın rell pasalar. ek olarak starlegend denılen degerlı kardesımız ban yemıs. skını kullanmamda her hangı bır hatalı nokta goremıyorum ıyı roller.

#2 - 29.11.2022 21:43

skın rell pasalar. ek olarak starlegend denılen degerlı kardesımız ban yemıs. skını kullanmamda her hangı bır hatalı nokta goremıyorum ıyı roller.
knk kendini kandirmayi birak da sac vertexlerini falan karsilastir. oldu da calmadiysan ayakkabinin ortasindan gecen texture hatasi da ozentiliginin bir parcasi mi yoksa  >:( ::) ::)

#3 - 29.11.2022 23:43
Şikayet inceleniyor. Toxic ve alaycı tutumla, alakasız ileti gönderen kullanıcılara uyarı puanı eklenecek.

#4 - 29.11.2022 23:56
Şikayetten bağımsız, forum kurallarını ihlal ederek ileti gönderen kullanıcılara susturma uygulandı.

@with modelin savunmanızda belittiğiniz yayınlanmış olduğunu doğrulayan bağlantıyı forum PM aracılığıyla iletin. Her iki modelde detaylarıyla kıyaslanıp inceleniyor.

#5 - 02.12.2022 15:28
Yayınlanmış olduğu iddia edilen dosya ve diğer her iki skin de incelendi. Modellerin saçındaki oynamalar, boyut düşürme işlemi birebir örtüşüyor. @with 29018 ID'li modeliniz sunucudan kaldırılacak.