Olayların alevlenmesi, sizin kırmızı bir sultan ile bizim R19 çete üyemizin yanına yanaşıp maskeyi çıkar seni sikeriz tarzında küfürler edip onu silahla korkutmazından dolayı başlıyor. Maskesini çıkardıktan sonra kim olduğunu görüp tekrar küfürler yağdırıyorsunuz. Sen yoldan geçen tanımadığın herkese ailevi küfür edip maskeyi çıkar dersen onun devamında böyle ol diyip kışkırtırsan karşılığını alırsın. Eğer konumu yüksek bir çete üyemiz olmasaydı kendi sorunu olurdu fakat sen çete liderine durduk yere küfürler yağdırıp silahla tehdit ediyorsun ve olaylar gelişiyor.
https://media.discordapp.net/attachments/1041326074979684413/1046394590711795742/samp_26_11_2022_16_47_39.png?width=1073&height=670Daha sonrasında gelip olayları bize IC bir şekilde anlatıyor. Crenshaw'dan geçerken sizin sultanınızla çarpışıyoruz. İki tarafta bir birine ateş açıyor. Bu olaylar yaşanırken diğer taraftanda başka bir çete üyeniz çatıya çıkıp pompalıyla ateş ediyor.
O olayın videosunu bırakıyorum.
Eğer bir DM olduğunun düşünüyor olsaydınız bunu yalnızca forumda bırakıp IC'de bize geri saldırı yapmazdınız. Kendinizle çelişiyorsunuz, bize sıktığınızın videosunu alta bırakıyorum.
Ek olarak Burnout oluşumunuda savaşa dahil ediyorsunuz madem bu kadar bunu DM olarak gördünüz farklı oluşumları neden savaşa dahil ettiniz? Hadi onu geçtim madem DM arayışında değildiniz, neden sultana drive by ile binip bize ateş ettiniz? Rol ile çözülebilecek olaylara şikayet açmanız saçma. Kimse size durduk yere ateş açmadı. Sadece biz sıkmışız gibi lanse etmişsiniz. Olay anında sizde ateş açtınız bizde aynı şekilde.