| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ray_Gaviria @Roseaskeri Leon_Murphy @R4VEN Jacop Huddlestone @MDOGUKAN Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSlerde mevcut. |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Metagaming
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 21/11/2021 01:37 tarihinde Wheeler ve AGB arasında çıkan tartışma sebebi ile çevrede bulunduğum için düşürüldüm hiç bir şekilde karakterim tanınmıyor ve AGB birliğinden değildim sadece orada bulunduğum için vuruldum. Vurulduğum için ateş açmam gayet normal birliğimi karıştırmadan 24/11/2021 23:55 tarihinde
maskemi takıp Wheeler hood çevresinde geziyorum, Laura_Sabella karakterinin onların hoodundan çıktığını görüyorum takip ediyorum defalarca Wheeler hooduna kaçıyor. Sonunda yakalayıp Temple benzinlikte yaralıya düşürüyorum. Laura karakterini düşürdükten sonra geri çekilip bir daha ateş açmıyorum. 25/11/2021 23:28 tarihinde
maskesiz Willowfield bölgesinde Ray_Gaviria, Leon_Murphy, Jacop_Huddlestone karakterleri tarafından vuruluyorum.
Maskeli bir şekilde (sözde) birliklerinde olmayan birine ateş açıyorum ve bir gün sonra
maskesiz gezerken Wheeler birliği tarafından yaralıya düşürülüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 21/11/2021 01:37 tarihinde AGB hoodunda düştüğümün kanıtı;

24/11/2021 23:55 tarihinde Laura karakterine
maskeli bir şekilde ateş açtığımın kanıtı ((Maske_32777 benim kontrol edilebilir))

25/11/2021 23:28 tarihinde Willowfield bölgesinde
maskesiz bir şekilde düştüğümün kanıtı

Ek açıklamalar(varsa): Meta yaptıkları bariz belli, gerekli cezayı almalarını istiyorum. Toksik iletiler gelecekse daha ileti atmayacağım. Şikayetin gecikme sebebi susturulmuş olmam, başka birine şikayeti açtırmak istemedim.