Konu: Ray_Gaviria, Leon_Murphy, Jacop_Huddlestone Metagaming  (Okunma sayısı 259 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.11.2022 19:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ray_Gaviria @Roseaskeri Leon_Murphy @R4VEN Jacop Huddlestone @MDOGUKAN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSlerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Metagaming

Alıntı
Metagaming: GösterGizle

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 21/11/2021 01:37 tarihinde Wheeler ve AGB arasında çıkan tartışma sebebi ile çevrede bulunduğum için düşürüldüm hiç bir şekilde karakterim tanınmıyor ve AGB birliğinden değildim sadece orada bulunduğum için vuruldum. Vurulduğum için ateş açmam gayet normal birliğimi karıştırmadan 24/11/2021 23:55 tarihinde maskemi takıp Wheeler hood çevresinde geziyorum, Laura_Sabella karakterinin onların hoodundan çıktığını görüyorum takip ediyorum defalarca Wheeler hooduna kaçıyor. Sonunda yakalayıp Temple benzinlikte yaralıya düşürüyorum. Laura karakterini düşürdükten sonra geri çekilip bir daha ateş açmıyorum. 25/11/2021 23:28 tarihinde maskesiz Willowfield bölgesinde Ray_Gaviria, Leon_Murphy, Jacop_Huddlestone karakterleri tarafından vuruluyorum. Maskeli bir şekilde (sözde) birliklerinde olmayan birine ateş açıyorum ve bir gün sonra maskesiz gezerken Wheeler birliği tarafından yaralıya düşürülüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 21/11/2021 01:37 tarihinde AGB hoodunda düştüğümün kanıtı;

24/11/2021 23:55 tarihinde Laura karakterine maskeli bir şekilde ateş açtığımın kanıtı ((Maske_32777 benim kontrol edilebilir))

25/11/2021 23:28 tarihinde Willowfield bölgesinde maskesiz bir şekilde düştüğümün kanıtı

Ek açıklamalar(varsa): Meta yaptıkları bariz belli, gerekli cezayı almalarını istiyorum. Toksik iletiler gelecekse daha ileti atmayacağım. Şikayetin gecikme sebebi susturulmuş olmam, başka birine şikayeti açtırmak istemedim.

« Son Düzenleme: 26.11.2022 19:10 cikolataligofret »

#1 - 26.11.2022 21:02
Birliktekilerin susturması olduğu için savunmayı ben yapacağım,

Spoiler: GösterGizle

Sırf dm atmak için açtığınız birlikte bize ateş ediyorsunuz, biz ateş ederken ihlal mi oluyor? Savaş halindeyiz ve Rodeo çevresinde kendinizi belli ediyorsunuz.

Laura Sabella şehirde tanınan İtalyan bir psikolog rolü yapıyor bizimle alakası yoktur, savaş sırasında kendinizi bilerek savaşa sokmak için maske takıp bilerek bize vurdurtup birde birliğimi sokmadan yazmışsınız, ama nedensizce birliğinizle birlikte dm sahasında sürekli varsınız

#2 - 26.11.2022 22:24
Birliktekilerin susturması olduğu için savunmayı ben yapacağım,

Spoiler: GösterGizle

Sırf dm atmak için açtığınız birlikte bize ateş ediyorsunuz, biz ateş ederken ihlal mi oluyor? Savaş halindeyiz ve Rodeo çevresinde kendinizi belli ediyorsunuz.

Laura Sabella şehirde tanınan İtalyan bir psikolog rolü yapıyor bizimle alakası yoktur, savaş sırasında kendinizi bilerek savaşa sokmak için maske takıp bilerek bize vurdurtup birde birliğimi sokmadan yazmışsınız, ama nedensizce birliğinizle birlikte dm sahasında sürekli varsınız

25/11/2021 tarihinde Willowfield'da bana sıktığınızdan sonra birliğim bu savaşa katılma kararını aldı eğer önceden benim maskesiz ve birliğimden birinin ateş ettiğine dair kanıtların varsa buraya sun. Yoksa boş ileti atmayın, gerçekleşen savaşlarda video yapılması gayet normal bunu sizde yapıyorsunuz video paylaşmamda ne gibi bir sorun var anlayamadım.

Alıntı
savaş sırasında kendinizi bilerek savaşa sokmak için maske takıp bilerek bize vurdurtup birde birliğimi sokmadan yazmışsınız, ama nedensizce birliğinizle birlikte dm sahasında sürekli varsınız

AGB hoodunda alakam olmayan yerde maskesiz bir şekildeyim ve AGBde olduğuma dair kanıtın yok zaten değilim Ray karakteri direkt olarak bana ateş açıyor üç gün sonra maskeli bir şekilde Laura karakterine ateş açıyorum o üç gün arasında neden bana sıkılmadı da Laura karakterine sıktıktan sonra bana ateş açıldı? Maskeli biri size sıkınca yada tanındık bir psikoloğa sıkınca ismi size vahiy mi iniyor anlamadım. 

0:31de ismim görünüyor 0:47 skinim aynı arkadaş isimimi videosunda göstermemiş çünkü maskesizim ve AGB ile alakam yok :)

Yazdıklarımı doğru okuyun isterseniz tekrar özetleyim ve daha da boş ileti atmayın.
Alıntı
21/11/2021 Wheeler, AGB, Dyakonov ve Poschevo birlikleri Ganton hoodunda toplanmıştı şans eseri oradaydım o gün orada silahım olmasına rağmen karşılık vermedim ve alakasız olduğum savaşta maskesizken düştüm.

24/11/2021 Tek başıma maskeli bir şekilde Wheeler hoodunu izliyorum ve Laura karakterini vuruyorum.

25/11/2021 İsmim size vahiy iniyor ve beni maskesizken vuruyorsunuz.
« Son Düzenleme: 27.11.2022 19:22 cikolataligofret »

#3 - 27.11.2022 14:01
Şikayet açılanlar hakkında genel bir savunma yapıyorum;

1. AGB, hoodunu bastığımızda onları orada vurduk, maskeli veya maskesiz orada olmanız birşey değiştirmiyor orada seni onlardan sanıp vurmuşuz.
2. Maskeli veya maskesiz diye bir şey yok AGB ile savaştayken sürekli sivil karakterlerle savaştık buda anlayacağın şu duruma geliyor, etrafta kim geziyorsa onlarada sıkıyoruz çünkü info dağıtıldığını düşünüyoruz. Dahası arkadaşlar R20 sunucuya girmiyor diyip sivil karakterle savaşa girdi bir çok adam.
3. İsmin bize vahiyle iniyor veya inmiyor olayını anlamam o sırada zaten KTO'nun bile yanlışlıkla adamını vurduk çünkü sürekli birileri hoodu izliyordu. Senin ismin bizi ilgilendirmiyor bile.

Ayrıca eklemek istediğim kendini savaşa sokma kararını bilerek almışsın 30 sayfalık birliksiniz, ayrıca daha 15 günlük birliksiniz, yanlışlıkla seni vurmuşuz R20 karakterin gelip olayı sorup yanlışlık olduğunu anlayabilirdi. Ama siz savaşı tercih etmişsiniz onunda sebebi ooc arkadaşlığınız ve bize olan ooc kininiz.

Ayrıca adminler bu sivil karakterlerin savaşa girdiğini biliyorlar. İsterseniz @KSZ ye sorabilirsiniz

#4 - 27.11.2022 14:28
Alıntı
3. İsmin bize vahiyle iniyor veya inmiyor olayını anlamam o sırada zaten KTO'nun bile yanlışlıkla adamını vurduk çünkü sürekli birileri hoodu izliyordu. Senin ismin bizi ilgilendirmiyor bile.

Hoodunuzun çevresinde hiç bir zaman vurulmadım hoodunuz çevresinde hiç bir zaman maskesiz gezmedim kendi hoodumda beni düşürüyorsunuz benim orada pineklediğimi nereden biliyorsunuz?

Kanıta attığım ssler kontrol edilsin Wheeler çevresinde yada onların hoodunda vurulmadım, kendi hoodumda ve AGB hoodunda düştüm. Maskesiz olduğumun kanıtı olması lazım.

Alıntı
Ayrıca eklemek istediğim kendini savaşa sokma kararını bilerek almışsın 30 sayfalık birliksiniz, ayrıca daha 15 günlük birliksiniz, yanlışlıkla seni vurmuşuz R20 karakterin gelip olayı sorup yanlışlık olduğunu anlayabilirdi. Ama siz savaşı tercih etmişsiniz onunda sebebi ooc arkadaşlığınız ve bize olan ooc kininiz.

Bir kişi bir kez yanlışlıkla vurulur, iki kez değil. Birliğin sayfası veya günü önemli değil. OOC kin diyorsun kafanıza göre adam vuruyorsunuz sonra karşı tarafa geçince ooc kin oluyor, baya güzel mantık. Birliğimiz sizin birliğiniz gibi siber zorbalık, numara yayma ve hile şüphesinden dolayı incelemeye girmedi bir tık daha düşün.

Tekrardan yazıyorum video veya görüntülü bir kanıt sunulmadığı sürece bunu bir savunma olarak görmüyorum sadece şikayetin süresi uzatıyorsunuz.

@KSZ arkadaşlar bu şekilde şikayeti uzatacaklar gibi duruyor incelenirse güzel olur.

#5 - 27.11.2022 15:02
Dostum, istediğin gibi bize siber zorbalık veyahut diyebilirsin son sözü Dixsept, geçersiz diyip bıraktı ayrıca kendi hoodun Dyakanov hood'u mu? Yoksa AGB GANTON hoodu mu? Kendince çırpınıp durma.

#6 - 27.11.2022 17:06
@KSZ sonuçlanabilir.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#7 - 28.11.2022 14:19
Selamlar.

Wheeler tarafından olaya baktığımızda yapılan bir ihlal yok gibi gözüküyor. Bu evrede Wheeler savaş boyunca sürekli sivil ve diğer etkenlerle çok uğraştı, bunun da piyangosu birilerine patlayacaktı.

Hood etrafında maskeyle gezildiğine dair net bir kanıt yok. Baby Angels birliği kısa süre içinde birçok sorunun içinde olduğundan dolayı karakterlerin bulunması gayet muhtemel.

Ceza verilmeyecek.