Konu: Sullivan Walker | Bölge Kuralı İhlali, Fear RP, PG, Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 111 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.12.2022 20:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sullivan_Walker @sero777

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gury_Scherbakov, Yevgeny_Ustrashkinov, Boris_Poschevo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.12.2022 | 20.27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bölge Kuralı İhlali, Fear RP, PG, Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sullivan Walker, adlı şahısın onaylı hood içerisinde tek başına Fear RP yapması gerekirken, rol içinde bizimle alaycı bir tutum bulundu. Şahısın yaptığı tutum üzerine çekiştirdik ve onu rolsel olarak sıkıştırdık, fakat buna da Fear RP uygulayarak herhangi bir /dene komutu kullanmadan PG yaptı ve kaçtı, PM olarak arkadaşı uyardık fakat, ortak nezaket vukuatında bulundu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ederim.

« Son Düzenleme: 22.12.2022 20:42 Uros »

#1 - 22.12.2022 20:43
Şahitliğimi onaylıyorum. Bir seviye, 0 ileti. Hileden, trollden falan banlanan arkadaşlar hooduma her allahın günü geliyor zaten, bu da onlardan biridir muhtemelen. Boş zamanlarını hooduma gelip trolleyerek geçirmeyi seviyorlar.

Dövdük, sonra da AFK kalıp oyuna dönmedi. Refuse RP de mevcut.

#2 - 22.12.2022 20:46
Şahitliğimi onaylıyorum.

Onaylı hood da tokatçı hüseyin rolü yapıp, PM'den rol dersi vermeye çalışıp Sürekli Roleplay'e uymayarak Quitliyor. Kişi ilk önce kuralları gözden geçirmeli, hile açıp ban yeme serüvenine girmeyecekse tabi.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#3 - 23.12.2022 11:11
Selamlar.

O sırada izliyordum, yeterli kanıt toplayamadığım için işlem uygulayamamıştım ama şimdi yeterli kadar kanıt var. Savunmaya gerek yok. Karakter ceza alacak.