Konu: Sergey_Moreson @van der godefroy  (Okunma sayısı 148 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.11.2022 14:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sergey_Moreson @van der godefroy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSte mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NC kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisi nc attıyor ve 48 saat dolmadan aktif savaşı olan bir oluşuma giriş yapıyor. 25/11/2021 23:49 tarihinde nc atıyor, 26/11/2021 12:25 tarihinde hiç bir birliğe dahil olmayan Kentrell_Potts karakterini AGB hoodunda bulunduğu için yaralıya düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: NC attığının detayları;

Kentrell_Potts'n yaralıya düşürüldüğünün kanıtı

Ek açıklamalar(varsa): NC atıp savaş olan birliğe girmesi DM arayışında olduğunu net bir şekilde gösteriyor, gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 26.11.2022 14:33
Tekrar NC atıp asıl birliğine dönmüş ama şikayet aktifliğini koruyor.

#2 - 26.11.2022 14:42
Sultana karşı kendimi savundum onun dışında kimseyi gidip düşürmedim. Savaşın saçma olduğunu düşününce çıktım, sadece AGB ile savaş var sanıyordum, bir sürü birlik savaşıyormuş. Savunmam bu kadar hayırlı günler

#3 - 26.11.2022 14:49
Ayrıca neden bana şikayet açtın anlamadım, seninle bir rolümüz savaşımız olmadı. Zarar gören taraf şikayet açabilir senin açman saçma olmuş

#4 - 26.11.2022 14:59
Sultana karşı kendimi savundum onun dışında kimseyi gidip düşürmedim. Savaşın saçma olduğunu düşününce çıktım, sadece AGB ile savaş var sanıyordum, bir sürü birlik savaşıyormuş. Savunmam bu kadar hayırlı günler

Bir savunması yok ve savaş için girdiğini kendisi de demiş. Sonuçlanabilir @ozmeninho

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#5 - 26.11.2022 18:01
Kişi illegal kural ihlali sebebiyle ceza alacak.