Konu: Gregor Davis  (Okunma sayısı 163 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.11.2022 21:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gregor Davis @Justies

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Undreast @60sbury @farukt8

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Esir alınan Gregor karakteri başında silahlı herifler varken korkusuzca rolüne devam ediyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 25.11.2022 01:31
Justice Adına:
Merhaba rolde bulunan arkadaşların yarısı sivil yarısı yaralı rk rolünde, bu şekilde kaldırıp araç sürüp birkaç emote ile öne geçip daha sonrasında dellemelerine bir şey demedim, hatta şikayet açmalarını komik buldum, sivil bir adama neden fear rp uygulayayım ki? Mantıklı bir açıklaması yok, karakterim illegal hayatta, neden RK'lı bir kaç dakika önce vurduğum adamlara karşı Fear yapayım ki?

#2 - 25.11.2022 10:08
Girip forumdan öğrendiğin bilgilere göre mi rolünü sürdürüyorsun dost? RK'lı olan karakterler role bile karışmıyor. Ekstra olarak sistemsel olarak birlikte olup olmamam bir anlam ifade etmiyor, karakterim 1-2 ay öncesinde çetede aktif takılan elemanlar arasındaydı ve geri döndü.

#3 - 25.11.2022 12:50
Susturması olduğu için Justies adına: Sistemsel olarak birlikte olmak zorundasın. Bu yaptığın DM’e giriyor ayrıca, sivilsin ve terör estiriyorsun dostum. Sistemsel birliğe girmek zor değil. Ne kadar yaralı bile olsam sivil ve rklı adamlara gerekli rolü sergilediğimi düşünüyorum

#4 - 25.11.2022 13:05
Susturması olduğu için Justies adına: Sistemsel olarak birlikte olmak zorundasın. Bu yaptığın DM’e giriyor ayrıca, sivilsin ve terör estiriyorsun dostum. Sistemsel birliğe girmek zor değil. Ne kadar yaralı bile olsam sivil ve rklı adamlara gerekli rolü sergilediğimi düşünüyorum
kuzen seninle role bryson hudson giriyor adam ne rklı ne de sivil, sistemsel birliğe giremiyorum çünkü inv atabilecek kişilerin birisi jailde diğerinin oyunu yüklü değil 

#5 - 25.11.2022 19:20
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaş hiçbir şekilde 3 kişi üstüne silah doğrulturken fear kuralına uymuyor sonuçlanabilir.

#6 - 25.11.2022 19:28
Justice Adına:
Merhaba rolde bulunan arkadaşların yarısı sivil yarısı yaralı rk rolünde, bu şekilde kaldırıp araç sürüp birkaç emote ile öne geçip daha sonrasında dellemelerine bir şey demedim, hatta şikayet açmalarını komik buldum, sivil bir adama neden fear rp uygulayayım ki? Mantıklı bir açıklaması yok, karakterim illegal hayatta, neden RK'lı bir kaç dakika önce vurduğum adamlara karşı Fear yapayım ki?

60sbury adına yazıyorum: 1. Seninle role giren adam birlikte olan birisi, 2. Si RK veya SİVİL kimse seninle role girmedi. 3. Olarak şahıs aktif rolde PM'den saçma sapan bir şekilde konuşuyor,    

sanırım biraz daha yazsam küfür falan etmeye başlayacaktı  :manifdog. Neyse, ekleme bu kadar iyi forumlar dilerim.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#7 - 25.11.2022 20:30
Karakter ceza alacak.