Konu: Thierry Cartwright - Retarded RP  (Okunma sayısı 98 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.11.2022 19:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thierry Cartwright / @VeeeinN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Levithian

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ekte mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kısa süreliğine oyunu aşağıya atarak AFK bırakmıştım, döndüğümde böyle bir chatlog ile karşılaştım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/14674969/samp_17_11_2022_18_49_26.png

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

#1 - 17.11.2022 19:04
birlik içerisinde rol yaparken arkadaş geldi, hood içerisinde yeni açtığı hesabıyla kafasına göre davranmış. ladonna arkadaşımız şikayeti açmış orada da görülüyor, şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 18.11.2022 11:48
@VeeeinN En kısa süre içerisinde savunmanızı yapın.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#3 - 19.11.2022 07:06
Karakter izin gerektiren rol ihlali kapsamından da cezalandırılacak. Sunucu genelinde izinsiz taciz rollerine müsaade etmiyoruz.