Konu: [19.11.2022 - Lashawn_Purcell] NON-RP, BMX BUNNY  (Okunma sayısı 111 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.11.2022 21:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lashawn_Purcell @emonivon

Olaya dahil olan şahit karakter adı: AGB üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: BMX BUNNY, NON-RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Zeki arkadaşımız Bmx ile BUNNY yapıp Binco üstüne çıkıp bize ateş açıyor, ve aynı zamanda arkadaşımız bisikletten inip Shotgun çıkartıp bize ateş açıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
bu video arkadaşımınız kendi kanalına attığı video, başta bisikletten indiğini görebilirsiniz.
buda benim gözümden olan video.

Ek açıklamalar(varsa): kişinin silahının silinmesini talep ediyorum, böyle DM arayan kişiler sunucunun huzurunu ve oyuncuların rol zevklerini yok ediyorlar.  O:-)

#1 - 19.11.2022 22:39
Eklemek istiyorum, zeki arkadaşımız videosunu kaldırmış. Ben onun yerine buraya videoyu atayim.
videoda açık açık bize sıkıyor ve buna karşılık benim gözümdende videoyu attım.  :-\

#2 - 19.11.2022 22:46
Şahitliğimi onaylıyorum. Kişi durduk yere gelip küfürler edip silah çekip dm atmaya çalışıyor. Kişinin alabileceği en ağır cezayı almasını talep ediyoruz.

#3 - 19.11.2022 23:15
Eklemek istiyorum, zeki arkadaşımız videosunu kaldırmış. Ben onun yerine buraya videoyu atayim.
videoda açık açık bize sıkıyor ve buna karşılık benim gözümdende videoyu attım.  :-\
sıkıyom evet videoyu kötü yaptığım için sildim yenisini yapacam içini ferah tut aşko

#4 - 19.11.2022 23:35
ekstra olarak: dm den silahının silinmesini ve dm arayanların yasaklanmasını istiyorum demişsin.

Ekteki video lmaoluk: https://streamable.com/f5nx8s

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#5 - 20.11.2022 03:39
Selamlar.

Şikayetteki ekler sebebiyle karakter ceza alacak.

Bir de bunun üstüne DM ve GOOA sebebiyle de ceza verilecek. Video detaylı izlendiği vakit kişinin amacı zaten belli olmuş oluyor.