Konu: [20.11.2022]Greta Schmideit Role uymamak&Chicken Run  (Okunma sayısı 160 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.11.2022 01:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Greta Schmideit @ozzy the unbeaten

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alfred Hersberg @Q1R4

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.11.2022 00:48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
  Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda görüldüğü gibi tackle ile etkisiz hale getiriyoruz, role uymayıp bunny yaparak kaçıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 20.11.2022 01:48
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 20.11.2022 11:21
Kısa süre içerisinde savunma yapın. @ozzy the unbeaten

#3 - 20.11.2022 12:38
Öncelikle günaydın dileklerimi iletmek isterim. Videoda göründüğü üzerine iki defa düşürülmüşüm ve kurtulmuşum. Bunun yanında hepimizin bildiği üzerine kadın karakterlerinin yavaş koşması bu olay için kötü bir durum. Belirli bir yerde iki üç defa space tuşuna basmışım. Tamamen yavaş koşmam ve heyecanın verdiği bir durum. Fakat videonun devamı yok. Videonun devamında Market Caddesinde yaklaşık herhangi bir Bunny Hop yapmadan uzun bir süre koşuyorum, daha sonrasında Woodoo marka bir araca zor bir şekilde binerek kaçıyorum. Yakalanmam için çok fırsat var. İki defa yakalanmaya yakın bir şekilde gözüküyorum videoda. Bence cezalık bir durum yok. Haksız bir durumum varsa gereken cezanın verilmesini isterim. İyi günler dilerim.

#4 - 20.11.2022 16:14
İlk önce üstünüze atlanarak düşürülüyorsunuz, hiç bir emoteden ve rolden bağımsız yumruk atarak bu sistemi de-aktif edip kaçmaya devam ediyorsunuz. 3 kere bunny hop yaparak caddeye geliyorsunuz, sizi yaklaşarak tekrardan üstünüze atlıyorum siz aynı yumruk hareketini yaparak sistemi de-aktif edip, emoteden ve rolden bağımsız bir şekilde kaçmaya devam ediyorsunuz.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#5 - 20.11.2022 18:07
Karakter ceza alacak.