Konu: [13.11.2022] Cesar Ros  (Okunma sayısı 159 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.11.2022 19:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesar Ros @Maedhros
Olaya dahil olan şahit karakter adı: TORMENTORS OMG - KALLE üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir çatışma rolüne giriliyor. Kişi öncesinde sorduğumuzda CK iznini veriyor /do kanalından. Aradan bir-kaç dakika geçmeden yaptığı rol aşırı derecede saçmalık içeriyor. Sonuçta kişileri zorla CK etmiyoruz, olumlu yanıt verdi sonrasında "/do CK olmayacağım, iptal ettim" oluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu tür saçmalıkların son bulması taraftarıyım. Gereken ceza uygulansın.

#1 - 14.11.2022 21:20

Selam, direk olaya gireceğim. Benim karakterimi CK etmediniz, herhangi bir kafama sıkma veya ck emotesi verilmedi. Bende fikrimi değiştirdim ve CK - olduğunu belirttim. Bu tür roller karakterimin izni doğrultusunda gelişen roller ve bende karakterimin CK iznini size vermedim. Bu izni size ben veriyorum ve iznide ben iptal etme hakkına sahibim ve izni iptal ettim. CK etme emoteside atmadığınıza göre konunun kapandığını düşünüyorum. Uzun lafın kısası karakterimin CK iznini iptal ettim ve kimsede bana CK rolü gerçekleştirmedi, karakterimde CK olmadı.

ss:
Spoiler: GösterGizle

#2 - 14.11.2022 21:46

Videoyu izlersen ALT+TAB'daydın galiba. Yoksa bunu görmemek için yakın gözlük derecenin baya ileride olması gerek.

#3 - 14.11.2022 22:00
00.35'ten sonra bakabilirsin.

#4 - 14.11.2022 22:23

Videoyu izlersen ALT+TAB'daydın galiba. Yoksa bunu görmemek için yakın gözlük derecenin baya ileride olması gerek.
Cesar Ros'un karakter ölümünü gerçekleştiren karakter bana ait Kenneth_Revello, kişi ck iznini verdikten sonra böyle bir role giriştik. İzni verip sonradan iptal etmek gibi saçma bir şey yok, bunu vermeden önce düşünmelisiniz.
Spoiler: GösterGizle

#5 - 15.11.2022 16:00
Karakter CK olmuş, sıkıntı yok. @Maedhros CK izninizi verirken dikkatli olmanızı tavsiye ederim, verilen izin keyfi olarak geri alınmıyor.