Konu: [12.11.2022] Luciano Gravano - ortak nezaket  (Okunma sayısı 110 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.11.2022 19:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @aliemmo Luciano Gravano

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18:57 12.11.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
ortak nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşın verdiği emote zaten tüm ihlali gözler önüne seriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 12.11.2022 19:31
Beni görür görmez agresif yapmaya başladığın için böyle tepki alman normal.

Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Arkadaşın gbi'da agresif yaptığı da göz önünde bulundurularak sonuçlanabilir.

#2 - 12.11.2022 19:34
Bulgarlara küfrediyorsun, o kısmı almadan karşılık verdiğim yeri kırpıp şikayet açmaya çalışıyorsun, acınası
Dün gece girdiğimden beri Bertuzzi üyeleri tarafından toksiklenip durdum fakat ben şükürler olsun ki açık arayan bir tip değilim. En ufak hareketimi IC çözmek yerine şikayete koşacaksanız işimiz zor.
Her dediğim şey karşılık olarak söylendi, benim yaptığım gibi tüm chat'i atarsan belki yönetimi kandırmaya yönelik boş çabalara girmemiş olsun.

Ayrıca yazdığın hiçbir şey şikayete savunma değil. Emotelerde yazdıkların ic değil ooc geçer.
« Son Düzenleme: 12.11.2022 19:36 Unban Terminus »

#3 - 12.11.2022 19:39
SS'lerde herhangi bir kırpma, oynama söz konusu değil. Emote'da herhangi ooc bir şey yok orada emote vermesem dümdüz dursam bu sefer eminim ki aktif rolde afkdan şikayet açardın, muhattap olmak istemediğim ve afk olmadığımı anla diye öyle bir emote verdim, herhangi bir problem göremiyorum.

#4 - 12.11.2022 19:51
Luciano Gravano karakteri Ortak Nezaket kural ihlalinden ceza alacak. Emote kullanırken durumu doğru bir dille kullanmaya özen gösterin.

Şikayet kapatıldı.