Konu: Grozdan_Dyakonov / Christian_Bliznakov MİX/META  (Okunma sayısı 302 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.10.2022 17:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Grozdan_Dyakonov @Automatik sig sauer / Christian_Bliznakov @OKN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.10.2022 / 15:57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4. Metagaming

Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: @OKN İsimli arkadaş bana açtığı şikayette meta/mix yaptığını kendi elleriyle kanıtlıyor. @Automatik sig sauer ile yerimi ooc bir şekilde söylüyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/4i5gok

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Meta/mix yaparak üstünlük kurmaya çalıştıkları bariz ortada. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

#1 - 31.10.2022 17:19
Selam, yerini söylemedim düzgünce okursan bunu anlayacaksın. Emin olmak için orasının güvenli bölge olup olmadığını sordum, kendisi de cevap verdi. Klasik bir soru kısaca, ayrıca etrafta bile yokum. Vice Mall'ın üstü Ronin bölgesinin aşağısı güvenli bölge mi? Soru aynen bu şekilde, zaten Vice Mall'ın üstü bulunduğun yerler olmuyor. Orası Rodeo. Savunma bu kadar, sağlıcakla.

OKN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024Roleplayer2022 Yılbaşında Oyundaydı
#2 - 31.10.2022 17:20
?
arkadaşla birlikte konvoy halindeydik zaten. Vicemallda seni gördük ve vicemall çevresinin gbi olup olmadığını sordu. Bulunduğumuz yerde sol alt kısımda "güvenli bölge" uyarısı yoktu.

#3 - 31.10.2022 17:21
Selam, yerini söylemedim düzgünce okursan bunu anlayacaksın. Emin olmak için orasının güvenli bölge olup olmadığını sordum, kendisi de cevap verdi. Klasik bir soru kısaca, ayrıca etrafta bile yokum. Vice Mall'ın üstü Ronin bölgesinin aşağısı güvenli bölge mi? Soru aynen bu şekilde, zaten Vice Mall'ın üstü bulunduğun yerler olmuyor. Orası Rodeo. Savunma bu kadar, sağlıcakla.

Yıllardır oynayan birisi için güvenli bölgeleri bilmemen şaşırtıcı açıkçası. Birlik üyen de o şikayette belirttiği gibi peşimdeymiş ve ss'e göre benim yerimi bildiriyor. İyi forumlar.

OKN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024Roleplayer2022 Yılbaşında Oyundaydı
#4 - 31.10.2022 17:22
tamam aliemmo sonuçlanabilir

#5 - 31.10.2022 17:34

Yıllardır oynayan birisi için güvenli bölgeleri bilmemen şaşırtıcı açıkçası. Birlik üyen de o şikayette belirttiği gibi peşimdeymiş ve ss'e göre benim yerimi bildiriyor. İyi forumlar.
Bazen sol alttaki yazılar buga giriyor, hatta bu sorunun aynısını @lencarst 'a sormuştum, en yakın hood kendisinin olduğu için.

#6 - 31.10.2022 17:41

Bazen sol alttaki yazılar buga giriyor, hatta bu sorunun aynısını @lencarst 'a sormuştum, en yakın hood kendisinin olduğu için.

Anlıyorum fakat konuşmanız sırasında "gbi" kelimesi geçirmeniz mix yapmadığınız anlamına gelmiyor mesela ben de pm üzerinden şu şekilde yer bildirebilirim;

"kanka rodeo bulvarında gbi var mıydı ya?

O seviyede bir oyuncu için o vicemall önünün gbı olduğunu bilmeniz gerekir.

#7 - 31.10.2022 18:52
Bizim bölgenin altındaki Donat dükkanının bir tuğla ötesi GBİ ama bir adım gerisi değil, bölgede en çok rol yapan birlik olarak aynı dertten muzdaribiz, GBİ ile HOOD arasında çok kısa mesafe var. Etiketlenmişim, durum yorumlaması yapayım dedim.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#8 - 01.11.2022 21:12
Selamlar.

Herhangi bir mix/meta durumu söz konusu değil. OOC olarak oyun içi bilgi paylaşımı yapılmamış.

Ceza verilmeyecek.