0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: OKN - 02.11.2022 23:59Sebastian karakterinin kanıtını atarsanız daha sağlıklı olur. İnceleyen yetkiliden de log kontrolü rica ediyorum çünkü o işyerinden çıkmamanıza rağmen saatlerce merminiz bitmiyor.@tr_ouz ve @xismetBK doğrular. Mermilerimiz bittiği zaman heikopter ile geliyorlar, silahlarımızı veriyoruz, mermi alıp geri getiriyorlar. Peki siz saatlerce hoodumuzda kalıp nereden mermi alıyorsunuz? O mermiler nasıl bitmiyor?
Sebastian karakterinin kanıtını atarsanız daha sağlıklı olur. İnceleyen yetkiliden de log kontrolü rica ediyorum çünkü o işyerinden çıkmamanıza rağmen saatlerce merminiz bitmiyor.
Alıntı yapılan: aliemmo - 03.11.2022 00:24Alıntı yapılan: OKN - 02.11.2022 23:59Sebastian karakterinin kanıtını atarsanız daha sağlıklı olur. İnceleyen yetkiliden de log kontrolü rica ediyorum çünkü o işyerinden çıkmamanıza rağmen saatlerce merminiz bitmiyor.@tr_ouz ve @xismetBK doğrular. Mermilerimiz bittiği zaman heikopter ile geliyorlar, silahlarımızı veriyoruz, mermi alıp geri getiriyorlar. Peki siz saatlerce hoodumuzda kalıp nereden mermi alıyorsunuz? O mermiler nasıl bitmiyor?Kendi adıma doğruluyorum diğer arkadaşında doğrulayacağını biliyorum. İki tarafta zaten aktif olarak gelip ben ve ekibimden mermi dolduruyor bunun için bir SS almadım ama log kayıtlarım incelenirse iki tarafın da bana silahlarını verip para karşılığı mermi doldurtuğu açıkca görülebilir.