Merhaba iyi forumlar, seninle role girmedim. İnterior bugunda olduğum için
@Justice isimli yetkili beni ViceMall'a ışınladı kendisi de doğrular. Ondan sonra görmüşsündür veya esp ile adımı görüp gelmiş olabilme ihtimalin de var. Mixing yaptığımı düşünüyorsan elinde şikayet açabilmek için buna dair bir kanıt olması gerekir.
Non-rp konusuna gelelim,
3.6.2. Bireysel Çatışma ve Savaşlarda Bisiklet Kullanımı Kuralı:
- Gerçeğe aykırı kullanımı ve çatışmalarda Non-RP avantaj sağlaması nedeniyle, bisiklet kullanarak çatışılması yasaklanmıştır.
- Karakter çatışma/birisini vurma öncesinde veya sonrasında bisiklete binemez, bisikletle gelemez veya bisikletle kaçamaz.
- Shotgun, M4, AK47 gibi silahları bisikletle taşıyarak bir bölgede savaşmak yasaktır.
- Savaş durumlarında bisiklet yalnızca, gözcülük yapmak/haber taşımak amacıyla kullanılabilir. Bu karakterin de çatışmaya dahil olmaması gerekir.
- Aksi tüm durumlar, 8 Eylül 2022 itibariyle kural ihlali ve Non-RP olarak değerlendirilecektir.
Bu kurallar arasında bisiklete iki kişi binilemez diye bir şey görmüyorum zaten realistic bakacak olursak bisiklete iki kişi binmek imkansız değil. Bilinçsiz şikayet açmak moda olmuş, iyi forumlar.