Konu: 01/11/2022 - Vittorio Giustino, Vicenzo Bertuzzi Aktif Rolde QUIT  (Okunma sayısı 180 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.11.2022 18:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vittorio Giustino - @Syroxx  - Vicenzo Bertuzzi - @SATIROĞLU

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @TanerZe

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolde Q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İyi günler. Sunduğum kanıtta da gözüküyor, kaybedecek bir şeyi olmayan birisi neden bağlantısını kopartır ki? Bir açıklaması olmalı, mesela silahı kaptırmamak gibi, değil mi?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Silahına el koyulup, IC jail eklenirse sevinirim. + olarak bir birliğin R20'si bu kadar basit hatalar yapmamalı. Bölgedeyiz, girdikleri gibi /q atıyorlar.

#1 - 01.11.2022 18:38
Sizinle en ufak bir role dahil girmedim.

Üstüne üstlük hala iğneleyici laflar çarpırtıp duruyorsun, ortada aktif rol denen bir şey yok. Sizi orada görmedim bile, buna emin olabilirsin. Benimle nerede role girdin de aktif rolde quit gibi bir suçlama yapıyorsun? Saçmalık.

#2 - 01.11.2022 18:43
Şahitliğimi onaylıyorum, bahsi geçen bölgeden sürekli CCTV ihbarları geliyordu. Bunun üzerine yönelim sağladık, etrafı gezerken bu iki aracı uzaktan gördüm. Araçlara doğru giderken oradaki herkes bizi görünce oyundan çıkış yaptı. Bölgede biraz gezip gözlem yapıyorduk ki bir kişiyi oyuna girince gördük, etrafında motorlu birisi daha vardı(maskeli). Bizi görünce Vittorio Guistino tekrar çıkış yaptı. Bölgede biraz bekleyelim dedik ve orada durduk, yaklaşık iki veya üç dakika sonra Vincenzo Bertuzzi oyuna girdi ve bizi görünce o da çıkış yaptı. Çıkış yapmalarının sebebini henüz anlamış değilim, üstte belirtilmiş olduğu üzere kaybedecekleri bir şey olduğu bariz belli. Bizimle role devam etmeleri gerekirdi, orada bulunmamız rolün sürdürülmesi için yeterli bir sebep.

#3 - 01.11.2022 18:54
Oyun içerisine girişi sağlanıp esir rolüne devam ettirildi.

#4 - 01.11.2022 19:09
+Vittorio karakteri girmediği için silahı silindi & ceza uygulandı.

#5 - 01.11.2022 19:22

Araçlarında yaklaşık 3 Drive by vardı. [AK] Arkadaşları düşürdük ve polis ekiplerini görünce kaçtık, motorlu dediğiniz arkadaş Q atmamaları için oralarda geziyordu ve Q attıklarını gördü. Şikayet için zaten polis arkadaşa ulaşmıştım, kendisi açmış. En alt SS'te görüleceği üzere zenci karakter de olayda var fakat polislerin gittiği zaman arkadaş yok. Bertuzzi karakteri de AK47 ile sarkıyor fakat onu rolsel olarak @Justice getirdi, silahı silinir mi bilmiyorum. Zenci karakterdeki silahın silinmesini talep ediyoruz.

#6 - 01.11.2022 19:26
Siyahi karakter için inceleme yapılıp işlem uygulanacak. Şikayet kapatıldı.