Konu: [27.10.2022 - Levis_Bennett & Jayden Blackwood] NON-RP  (Okunma sayısı 165 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.10.2022 10:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Levis_Bennett - @Johnathan_James
Jayden_Blackwood - @Jorleion

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.10.2022 - 00:41 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda her şeyin açıklamasını yaptım, yapılan ihlal bir kere yapılmayıp sürekli özellikle de bilinçli olarak devamlı yapıldığı için kişilerin cezasının katlanmasını da rica ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Videodaki 3:45 kısmında Layton'un ((Lashka, birliğimizin üyesi.)) yazısını Levis söylemiş olarak algılamışım kusura bakmayın.

« Son Düzenleme: 27.10.2022 10:44 !Han »

#1 - 27.10.2022 11:29
Güzel anlatmışsın hocam, gereken yapılmalı.

#2 - 27.10.2022 12:54
İşlediğimiz kural ihlali ne acaba? Bana yaptığım ihlali açıklarsan savunmamı gerçekleştiririm.

Videoyu izledim ve sadece bana trolling dediğiniz yer var şikayet olarak. Şimdi şöyle bir şey söyleyeceğim. Arkadaşımı dövmüşsünüz ve başında bekliyorsunuz, sonuç olarak arkadaşımı alıp oradan gitmem gerekiyor. Sizi orada kolluyorum ve sen emote atmadan hala ben motorla geçerken sağ tık f atıyon  :garip: her neyse. Yüzüne tükürüp tokatı patlattığım zaman bile hiçbir rol girişiminde bulunmamışsın. Video'da bizim hatalarımızdan çok sizin hatanız bulunuyor. Kendinizi sorgulayın, sonra bize atılın knk. 8)
« Son Düzenleme: 27.10.2022 13:03 Jorleion »

#3 - 27.10.2022 21:49
İşlediğimiz kural ihlali ne acaba? Bana yaptığım ihlali açıklarsan savunmamı gerçekleştiririm.

Videoyu izledim ve sadece bana trolling dediğiniz yer var şikayet olarak. Şimdi şöyle bir şey söyleyeceğim. Arkadaşımı dövmüşsünüz ve başında bekliyorsunuz, sonuç olarak arkadaşımı alıp oradan gitmem gerekiyor. Sizi orada kolluyorum ve sen emote atmadan hala ben motorla geçerken sağ tık f atıyon  :garip: her neyse. Yüzüne tükürüp tokatı patlattığım zaman bile hiçbir rol girişiminde bulunmamışsın. Video'da bizim hatalarımızdan çok sizin hatanız bulunuyor. Kendinizi sorgulayın, sonra bize atılın knk. 8)

Olayı başlatan sensin, motorla saçma sapan trolleyen sensin. Tükürdüğünü elimle silmişim zaten kör değilsen görmüşsündür. Onu oradan alacaksın ama 5 kişiye karşı hiçbir fear uygulamıyorsun aynen çok güzel rol yapıyorsun sıfır ihlal.

#4 - 28.10.2022 11:32
Rolün başlangıcından itibaren sizin karakterinizin de kalkıp agresifleşmesi üzerine burada karşılıklı bir rol olmuş ve yumruklaşma kısmına kadar da herhangi bir aksiyon çıkmamış, role baktığımızda da suçlu olan bir tarafı seçemeyiz, karşılıklı gerçekleşmiş. Her laf atma&küfür Retarded RP olarak nitelendirilemez, bir sorun görünmüyor.

Şikayet kapatıldı.