Konu: Ayren Blowroby- Aktif Rolde /q  (Okunma sayısı 134 defa)

#0 - 23.10.2022 00:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:     
Ayren Blowroby  @highswec

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Chesley Jackson @noscrubs
@
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, 911 ihbari üzerine Temple bölgesine yöneldik. İhbar kişinin elinde silah olduğunu belirtiyordu. Yöneldikten sonra iki kişi şüpheli olarak durduruldu. Sonrasında yanındaki sürücü bağlantı kopması aldı, ardından role devam ettik çünkü bağlantı kopan kişiyle işimiz yoktu. Şüpheli kişiye direktifleri verirken oyundan /q attı, orada uzun bir süre bekledik fakat geri gelmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/1zx275n

Ek açıklamalar(varsa): Böyle bir şey yapması saçma. gerekli cezanın uygulannmasını rica ediyoruz

#1 - 23.10.2022 00:57

Bu da bizi doğrulayan bir ekran görüntüsü, silahının silinmesini talep ediyoruz.

#2 - 23.10.2022 00:59
Selam, yarın sakin kafa ile savunma yapacağım.

#3 - 23.10.2022 01:08

Bu da bizi doğrulayan bir ekran görüntüsü, silahının silinmesini talep ediyoruz.
Attığın ekran görüntüsünde yaralı sisteminin kusuru olarak elime geliyor, sana bunu video ile kanıtlayacağım. Yaralıya düştüğünde süre gelmiyor ve devam edebiliyorsun, bir süre sonra otomatik olarak düşüyor. Bunu çoğu kişi bildirmesine rağmen diğer bakım da halledileceği söylenmişti. Kanıtlar ile yarın savunma yapacağım, şimdilik daha fazla ileti atmayacağım.

#4 - 23.10.2022 01:13
Sorunumuz oyunda yaralı bugu olması ve ya yaralı bugundan dolayı ayağa kalkman değil. Buradaki asıl şikayet konusu aktif rolde /q atman. Bunun için savunma yapman lazım.

#5 - 23.10.2022 01:35
Merhabalar,
Yapılan şikayetle alakalı olarak aktif rolde kendi isteğinizle oyundan çıktıktan sonraki süreçte 5 dakika içerisinde yeniden oyuna girdiğinize dair bir SS bırakmanız gerekiyor. SS için 24 saat vaktiniz bulunuyor, aksi durumda ceza alacaksınız. @highswec

#6 - 23.10.2022 13:52
Anlık kaydetme aldığımı sanıyordum fakat almamışım, olayın başlarında beni ihbar etme sebepleri yaralı sisteminin bozukluğu ile alakalı. Üstelik arkadaş bir anda sıkmaya başladığında bana her hangi bir rol olanağı sağlanmadığını düşündüm, bir kaç saat sonra girip rolüme devam edeceğim.

Oyuna girdim, arkadaşlar bölgedeymiş yaralıdan kalktığım gibi testlim oldum. Sonuçlanabilir. :)
« Son Düzenleme: 23.10.2022 15:15 highswec »

#7 - 23.10.2022 16:30
Teslim olduysanız sorun yok, dikkatli olun yeterli.