Konu: [16.10.2022- birden fazla kişi] birden fazla ihlal  (Okunma sayısı 160 defa)

#0 - 16.10.2022 23:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Taka Komphela / @m1troo - Han Boswell / @hexerino

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: saat değişken, 16.10.2022 tarihinde

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-RP, hatalı yan karakter kullanımı, yasaklı rol(taciz), trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Han Boswell için açıklama, tek delil ilk video: Çok net, kaçıyor ve kaçtığı sırada görüş varken, o sırada aracını tamirciye sokuyor.
Taka Komphela için açıklama, üç video da ihlallerine delil: İlk videoda trolling, ikinci videoda takibe dahil olarak VCPD'ye karşı kurallar, üçüncü videoda ise taciz ederek yasaklı rol ve saldırarak hatalı yan karakter kullanımı ile yapmadığını bırakmıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 17.10.2022 17:27 fleshedout »

#1 - 17.10.2022 13:39
@StyleTheLord, @m1troo ve @hexerino 24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin.

#2 - 17.10.2022 16:47
Selamlar, burada bana açılan şikayetin anlamsız olduğunu düşünüyorum arabamı tamir ettirmek için tamir yerine girdim motor kapatıp atamir yazdım, araba tamir olurken beyaz elegy yaklaşıp arabama vuruyor bende sinirlenip adamın gitmesini engellemeye ve aynı zamanda polislere yardımcı olmaya çalışıyorum, yanlışlıkla polis arabasına da vuruyorum ama niyetim elegyn oradan ayrılmasına engel olmaktı, başka bir durum yok.

#3 - 17.10.2022 16:54

Elegyi süren adam burada bana çarpıyor polislerden tamir yazıp bir an önce kurtulması için

Bana vurduğu gibi yana savruluyor araba.

Bende sinirlenip adamın gitmesini engelliyorum ama adam bir şekilde ihlal yapıp kaçıyor, adam kaçınca polis arabasının yan tarafında oturan memur bana şöyle diyor zaten sen elinden geleni yaptın dostum diyor onlara yardım ettiğimi biliyorlar. Neden şikayet açtığını anlayamadım?

#4 - 17.10.2022 17:26
Cidden zararsız ve anlık sinir ile olmuş bence ve ben o kısmın tolere edilebilir kısımda olduğunu düşünüyorum, bundan dolayı da StyleTheLord kullanıcısına olan şikayeti geri çekiyorum @Rollsrose
Diğer ikiliye olan şikayet halen aktif, onlardan savunma bekleyebiliriz

#5 - 18.10.2022 11:06
Taka Komphela karakteri polis takibine katıldığı için Non RP, polis departmanı bölgesinde yaptığı roller yüzünden Retarded RP ve oynadığı karakterdeki kanıtlarda gözüken genel tutumu nedeniyle Hatalı Alt Karakter Kullanımı gerekçeleriyle cezalandırılacak; ceza oyuncunun ana karakterine işlenecek.

Han Boswell karakteri polise arkadan çarpıp hiçbir rol yapmadığı ve kaçmaya başladığı için Copbait, aktif pursuit esnasında Pay N Spray noktasına girdiği için Non RP gerekçeleriyle cezalandırılacak.