Konu: 15.10.2022 - Tyler Wayne  (Okunma sayısı 221 defa)

#0 - 15.10.2022 18:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyler Wayne - @enessefaby12

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rebecca Shepherd @TR-MaroonBerets

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.10.2022 15.30-16.10 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolden kaçmak için /q
Aktif rolde OOC kullanım
NON-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hırsızlık ihbarı geldi CCTV üzerinden. Bölgeye yöneldiğimizde araç yoktu, ev kontrollerini sağlayıp ayrıldık. 3 dakika sonra geri döndüğümüzde apartman girişine bir motor bırakılmıştı. Tam araçtan inmek üzereyken kapıdan elinde kutu ile çıktı, bizi gördüğü gibi içeriye girdi. Daha sonrasında kilidi açık başka bir eve saklandığı için  apartman dışarısında çıkmasını beklemeye başladık. Beklerlen motor sahibini IC olarak araştırdık ve sahibinin Tiffany Wayne olduğunu gördük. Bu sırada Tyler Wayne hala oyundaydı. Biz dışarıdayken alt çarı olan Tiffany Wayne hesabına geçmiş. Binadan Tiffany Wayne adlı kişi çıktığında vaka bölgesinden çıktığı için rutin kontrol amaçlı kimlik istendi ve motor sahibinin o olduğunu öğrendiğimiz için beklettik. Motoru ararken /ecal kutuları çıktı. Bu durum NON-RP olarak geçiyor. Şikayetim(iz) kişi asıl çarı ile hırsızlık yaparken VCPD görünce 1 levellik çarına geçip asıl çarıyla alakasızmış gibi davranıyor ve bu şekilde "Rolden kaçmak için /q" uyguluyor. Ayrıca aktif rolde /b kanalı kullanmasından da şikayetçiyim. Yalan atmaya devam ediyor orada. Kişiye Rolden kaçmak için /q, Aktif rolde ooc kullanım, hırsızlık kutusunu motora koyduğu için NON-RP'den ve IC hapis süresi(180dk-hırsızlık) işlemlerinin uygulanmasını talep ediyorum. Hesabın giriş çıkış kayıtları kontrol edilirse daha iyi anlaşılabilir. Ayrıca IC olarak yan karakterini hapise attıktan sonra direkt ana hesabına geçip rollerine devam etti. Asıl çarında hapis beklememek için yan çarını  illegale sokuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/850398642171019294/1030856160166805595/sa-mp-860.png - içeriye kaçtığı an, ss alamadığım için /id ile aktif olup olmadığına baktım.

https://cdn.discordapp.com/attachments/850398642171019294/1030856160561070144/sa-mp-863.png - alt karakterle geri dönüp role devam etmesi, ayrıca aktif rolde ooc kullanımı - /ecal kutusunu motora koymuş. Rebecca'nın elinden anlaşılabilir. NON-RP

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin yan hesaba giriş-çıkış saatleri 15:30-16:10 arası incelenirse yaptığı ihlal anlaşılacaktır. İyi günler dilerim.
« Son Düzenleme: 15.10.2022 19:30 Doğan »

#1 - 15.10.2022 19:37

Biz bölgeye geldiğimiz'de kadın karakteri ile soygundan çıkarken kapıda görülüyor ve içeriye tekrar giriyor ondan sonra bölgede arama yaptığımız'da içerisi boş ve oyunda Tiffany Wayler karakteri değil'de Tyler Wayler karakteri aktif olarak görünüyordu biraz daha olay yerinde bekledikten sonra Tiffany Wayler karakteri ile binadan çıktığı esnada şahsıntan kimlik alarak kontroller ile birlikte tutuklama işlemi gerçekleştirildi.

Motordan çıkan çuval ve şahsın Bden söylediği cümleler.
« Son Düzenleme: 15.10.2022 19:39 TR-MaroonBerets »

SF

*
v3 Oyuncusu
#2 - 15.10.2022 19:40
Soygunu Tyler ile değil, alt karakterim ile gerçekleştirdim. Bahsettiğiniz loglara bakıldığında bunu görebilirler. Soyarken de motorsiklete koymadım, koşarak pawnshop'a giderek sattım. 2. el aldığım için önceki sahibi içerisine koymuş olabilir, eğer kontrol ediliyorsa benim koymadığım loglardan tespit edilebilir. Non rp ihlali de bu şekilde asılsız olmuş oluyor. Alt karakterde illegal yasağı konusunda da bir bilgim yok, kurallar içerisinde görmediğim için soyguna girdim. Sonrasında da oyunumda fazla mod olduğu için, interriora hızlıca çık gir yapınca crash yedim. Sorunu düzeltip giriş sağladım fakat alt karakteri yeni açtığım için el alışkanlığı ile Tyler'a girdim. Sonrasında da tekrardan relog atıp Tiffany'e geçiş sağladım.  Bu da rolden kaçma (/q) ihlalini asılsızlaştırıyor. Bu zaman çerçevesi içerisinde discord üzerinden bazı arkadaşlarıma alt karakterde nelerin yasak olduğunu sordum, forum üzerinden bulamadığım için. Bana yaptığım şeyin (soygunun) yasak olduğunu söylediler. Bu durumda yaptığım tek ihlal alt karakter kural ihlali oluyor, bu da bilinçsizliğimden, forumda detaylı bir kuralını bulamamamdan kaynaklanıyor. İlk kural ihlalim, gerekli açıklamamı yapıp yetkili insiyatifine bırakıyorum. İyi forumlar, sonuçlanabilir.

bahsettiğin 15:30 - 16:10 arası yan karakterde olmam da o karakterle soygun yaptığım için
https://media.discordapp.net/attachments/852852952942510121/1030880700066435104/unknown.png

#3 - 15.10.2022 19:44
Soyguna saat 15.30da başladın. İlk ss imde görüldüğü gibi 15:49 da içeriye kaçıyorsun. 8 dakika içeride başka bir evde saklandıktan sonra 57 geçe alt karakterinle gelip hiçbir şey yokmuş gibi davranmaya çalışıyorsun. Oyun içerisindeki yalancı tutumunu(PM üzerinden yazdıkların için söylüyorum) yetkililere karşı sergilemezsin umarım.

SF

*
v3 Oyuncusu
#4 - 15.10.2022 19:57
Chatlogu incelediğimde  pm üzerinden size motora parça koyulmadığını benim koymadığımı söylüyorum ve bu açıklamam da mevcut  burada ne tür bir yalan söylediğimi belirtiyorsun? Soygunu ana karakterimle başlatmadığımı ve o karakterimin olayla da bir alakası olmadığını da belirttim. Ana karakterimle başlatmadığım da yetkililer tarafından kontrol edilebilir. Elle tutulabilecek kanıtlarına yeterli cevabi verdiğimi düşünüyorum, ekstra ileti atmana gerek yok. Tarafımdan da ekstra bir ileti gelmeyecek, sonuçlanabilir.

#5 - 15.10.2022 20:02
Giriş-çıkış ve soygun kayıtları incelenip anlaşılır. Sonuçlanabilir ek yanıt atmayacağım.

#6 - 15.10.2022 23:09
@TR-MaroonBerets Kanıtlarınızın tam halini paylaşır mısınız?

#7 - 16.10.2022 15:29
@Hammerlein

Video ektedir.

#8 - 18.10.2022 12:41
Sunulan kanıtlarda görüldüğü üzere oyun içerisindeyken /b kanalından "alt karakterle soygun yapılamayacağını" söylüyorsunuz, yaptığınız savunmada ise soygunu alt karakterinizle yaptığınızı ifade ediyorsunuz. Polis arkadaşları orada kandırmaya çalıştığınız gibi şikayet konusunda da yöneticilere yalan beyanlar vermeye devam ediyorsunuz.

Tyler Wayne karakteri Yönetimi Kandırmaya Teşebbüs ve Bug Abuse gerekçeleriyle ağır bir yaptırım görecek.
Tiffany Wayne karakteri ise Hatalı Alt Karakter Kullanımı gerekçesiyle yasaklanacak.
« Son Düzenleme: 18.10.2022 12:47 ozmeninho »