Konu: Joseph Mark - Hileye göz yummak  (Okunma sayısı 438 defa)

#0 - 18.09.2022 16:06
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  @renax
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Baskın esnasında 3 seviye karaktere GOD açtırıp onu önden yolluyorlar.
Kendisine "PM üstünden" GOD açan adamla gelirsin ancak dediğimde gülerek yanıt veriyor. "ha oyle mi olmus knk."  kendisi de bunun farkında. Yanında çatıştığı adam 4 hit yiyip hiç bir şekilde hasar almıyor ve kendisi yanında ayrılmadan çatışıyor.
Kendisine PM üzerinden söylememe rağmen hala chatte "Jamal, tanrı olmuşsun zenci. - *kahkaha atar*" gibi trollemeye devam etti. :D?
Hile açan şahıs o çatışmada yasaklandı, şaşırılmayacağı üzere Kasparov birliğinin 3 seviye karakterlerinden birisiydi. 3 seviye karakterin eline Shotgun verip, çatışmaya GOD açarak girmesini sağlıyorlar.
Silahı veren kişiyi de loglardan takip ederlerse güzel olur. Geçmişte de gürcü-kasparov hile videosunda yine kendisi vardı ve neden ban yemediğini hiç birimiz bilmiyoruz açıkçası.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
-Öncelikle GOD kullanan karakter bu, banlayan admin de @Hammerlein kendisini 3 dakika sonra banladı.

-O çatıda Quaven karakterini düşürüyoruz, arkasından Joseph Marka sıkmaya devam ederken, kendisi geri çekiliyor önden hile açan adamı yolluyor. :D
Hile açan kişi olduğunu söylüyorum, tabi utanma yok. Çünkü bunu ilk yapışı değil. Hile açan kişiye IC chatten komikmiş gibi "Jamal, tanrı olmuşsun ahahah." demeye devam ediyor, çok güzel bir yönetici. :D

-IC chate yazdığı komedi şeyler, gerçekten çok olgun bir adamsın. (Jamal tanrı olmussun knk? Doğru mu ? *kahkaha atar*)> (Yanında God açılıyor ve bunu bildirmek yerine IC chatten dalga geçmeye devam ediyorsun?)

-Bunu ilk yapışı değil, demiştim daha önceden neden ban yediğini ben de bilmemekteyim.

01:25 - Renax - helikopterle mixingi itirafı(Idlewood mafia brims R19)
03:37 -Renax - discordda mixingi sürdürdüğü kısım
04:22 - Renax - helikopterle aşağıda olan Timur'u ve rakiplerin adını Wallhack ile görüp söylüyor.
04:50- Renax - helikopterde bulunan adamların adını cam gibi görüyor. 3 ismin adını da söylüyor?
06:11-Renax-yine wall hack ile görüp mix yapıyor.

Bu iki videonun hepsinde de kendisi mevcut, belli başlı banlar atıldı fakat bu şahıs hala oynamaya devam ediyor. :D
Bir birlik yöneticisinin yanındaki adamın hile kullandığını bile bile bunu sürdürmesi, dalga geçmeye devam etmesi kadar rezalet bir durum görmedim.

Ek açıklamalar(varsa):Geçmişte bulunan hile mix videosundan sadece MİXİNG cezası ile nasıl kurtulabiliyor? Bunu da anlamış değilim, orada hile açtığını bariz bir şekilde dile getiren 20 oyuncu var, onlar yasaklandı bu şahıs o olaydan neden jail ile kurtuldu?
« Son Düzenleme: 29.09.2022 13:13 meriawam »

#1 - 18.09.2022 16:51
saçma şikayet,  bir ihlal gözükmüyor.

#2 - 18.09.2022 17:16
saçma şikayet,  bir ihlal gözükmüyor.
admin misin sen oğlum

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#3 - 18.09.2022 17:24
Ne anlatıyorsun kanka, bu şikayet ne? Jamal karakteriyle bağlantım bile yok. Helikoptere shotgun'lı adam lazım dediler, geldi. Tanımıyorum etmiyorum adamı, benimle alakası ne? Bana üç hiti koymuşsun da, onu önden yollamışsın da... Bana gelip pm'den 3 level adamlara hile açtırıyorsun diyorsun, ben daha 3 level adam derken kimden bahsettiğini bile bilmiyorum. Her birlikte çatıştığım hile açtığında buna ben azmettirmiş, ben mi hile açtırmış oluyorum? Tamam, 40 kişi interior'da beklerken ban yiyen Ryu'ya da siz açtırdınız, tamamınız yasaklansın. Yanlış bir düşünce açısına sahipsin. Ben zaten çatışmalarda sürekli geriden oynuyorum, asla ilk push'ı atma taraftarı olmam. Jamal karakterine ne önden gitmesini söyledim, ne de god açmasını. IC chatten söylediklerine gelecek olursam; orada senin karakterin god açtığına dair söylemlerine şahsen inanmıyordum. Bununla da IC yollarla dalga geçtim. Her vurulduğunuzda bu tür hile iftiralarında bulunduğunuz için, yine aynısı olduğunu düşünüyordum. Jamal karakteri yasaklandı mı, durumu nedir hâlâ bilgi sahibi değilim. Kısaca bir başkasının açtığı hileyle onunla birlikte savaşan herhangi bir oyuncuyu suçlayacak olursanız, sunucuda oluşum ve oluşumlarınızdan eser kalmazdı. Hileyle aramın olmadığını zaten bilen biliyor. Uzun süredir neredeyse her çatışmada bulunan, oluşum yöneticisi ve yüksek seviyeli bir karakter olmama rağmen adım hileyle ilgili en ufak bir yerde geçmedi, bu da söylediklerimi kanıtlar nitelikte. Kinini lütfen içinde yaşa meriawam. Oluşumunuzu kapatırken bile birilerini hedef gösterip, algıyı onun üzerine çekme peşindeydin.

Sen bana ilk PM attığında, ben yine gelip sana kim olduğunu soruyorum. Konuşma monuşma diyorsun. Ben ne bileyim 3 level hile açan adam kim?

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#4 - 18.09.2022 17:24
savunmaları Renax'ın ricası üzerine attım, susturması varmış

#5 - 19.10.2022 05:34
Bir problem bulunmuyor.