Konu: Caine Blackhand - NON-RP Sürüş  (Okunma sayısı 248 defa)

#0 - 12.10.2022 17:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Caine Blackhand @lencarst

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.10.2022 16.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: NON-RP DRİVİNG

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Market ST çıkışında trafik çevirmesi yapıyorduk, arkamızdaki Leonardo Marquez'n ekibi ise veritabanı kontrolü için bize destek sağlıyordu, video içerisinde görüldüğü gibi Caine Blackhand karakteri çekici aracıyla yan vere vere geliyor ve yol daraldığı için sağ tarafa eğrilerek bize çarpıyor, daha sonrasında bizim 2 ekibimizde bunu role dökmeye çalışıyoruz ancak Caine karakteri hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor. Büyük ihtimalle lagım var veya FPS düşüklüğü yaşıyorum diyecek bunu gayet saygılı bir şekilde karşılarım ancak gerek bu olaydan sonra bize karşı tutumu gerekse intihar rolünde yaptığı Trolling ile bunun altında bir şey olduğunu düşündüm. Video'da net şekilde görüldüğü gibi sağ tarafı bize dönük şekilde çarpıyor yani lagı olduğu bir durum olduğunu düşünmüyorum, incelenip ceza almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/bqmuc9

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyoruz.

« Son Düzenleme: 12.10.2022 17:57 Sylass »

#1 - 12.10.2022 17:56
Çarpış şekline durdurarak baktığımızda lagı olmadığı çok net şekilde belli, eğer FPS düşüklülüğü yaşıyorsa  bu kadar dar bir yolda trafik çevirmesi yapan iki ekip aracının yanından risk alarak böyle sürüş sergilememesi gerekir.

#2 - 12.10.2022 18:32
Dümdüz yolda gidiyorum, Kıdemli Memur'un aracının burnu yol tarafına dönük durumdaydı. Bu son güncellemeyle gelen çimlerden sonra Market caddesinde araç sürmek benim oyunumu feci şekilde kastırmaya başladı. Altımda da çekici vardı büyük bir hızla gelmiyordum FPS'im de 28 olarak gözüküyor zaten ViceMALL civarlarından geçerken daha fazla kasıyordu. Yanlayarak gelme mevzusu yok düz hatta ilerlerken burnu dışarı bakan araca çarptım IC ilerleyebilirdi.

Hızım gözüküyor geri geldim 20km/h ile ve ID'sine bakıp çarptığım kişiden özür dilemek için.: GösterGizle

Burada da "sorun yok" yazdı kendisine çarptığım kişi.: GösterGizle

Yani VCPD şikayeti açtım diye IC olarak "Araç kazası" olarak atfedilecek bir role şikayet açmak da güzel kinmiş sağlık olsun, sonuçlanabilir.

#3 - 12.10.2022 19:00
 "Araç kazası"  olarak değerlendireceğiz ancak "Çek sağa" gibi megafon uyarısını hemen veremiyoruz, çekici aracı çarpmış sonuç olarak rol yapıyoruz.

#4 - 13.10.2022 19:27
Şikayet incelendi.

FPS probleminden dolayı çarptığı gözüküyor, yanladığına dair net bir kanıt yok. Çarptıktan sonra geri dönüp çarptığı kişiden özür diliyor ve devam ediyor. Daha sonrasında şikayet açılıyor. Bu kadar basit şeyler için şikayet açmak yerine anlaşmayı deneyebilirsiniz ki zaten özür dilenmiş.

@lencarst Size de bir uyarı olsun, çarptığınız kişiden özür dilemişsiniz fakat orada ki rol yapan diğer insanların rolünü farklı bir şekilde etkilemiş. Sürekli Roleplay durumu mevcut, o anda rolsel olarak da özür dileyebilirdiniz, PD arkadaşların anlayışla karşılayacağına eminim.

Şikayet kapatıldı, büyük bir durum olmadığı için ceza verilmeyecek.