Konu: Aktif rolde q  (Okunma sayısı 198 defa)

#0 - 05.10.2022 01:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Robert Cloud @Kartilkisi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 4.10.2022, 23.22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Agb ve tormentors birliği arasındaki çatışmada arkadaş polisin gelmesiyle bir duvarın arkasına geçiyor ve ben gelip sıkıncada ne hikmetse bağlantısı kopuyor. Videonun 1.09 saniyesi ve attığım ss de herşey açık bir şekilde gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Videonun 1.09 saniyesi, https://cdn.discordapp.com/attachments/919954676781289514/1026957741056598107/unknown.png birde bu ss mevcut

Ek açıklamalar(varsa): Gerçekden keyif kaçıran durumlar, birde arkadaşın polisin gelmesi veya gelebileceği düşüncesi üzerine q attığını düşünüyorum. Bundan dolayıda olay anında üstünde silah varsa silinmesini talep ediyorum.

#1 - 05.10.2022 17:14
Öncelikle iyi forumlar dilerim. Son zamanlarda server'ın durumu belli, belli bir ortalamanın altında olanlar oyunda araç bile süremiyor ve maalesef bende o kişilerden biriyim. Bilgisayarım oldukça eski, sabahtan beri açık ve her an crash yiyebilirdim. Serverda olukça lag ve fps sıkıntısı çekiyorum, bunu diğer arkadaşlarla doğrulayabilir. Orada crash yedim ve oyunumu tekrar açmayı denedim, pc'im patates olduğu için dört defa gta san'ı açtı ve addon freezing hatası aldım.  Birçok defa bu durumdan crash yedim, role tekrar girmem için bilgisayara reset atmam gerekiyordu, zaten oyuna geri geldiğimde polisler vardı, halen daha olay yerinde araçlar geziyordu.  Kısaca söylemek istiyorum; Karşı tarafın direkt olarak sorgulamadan olayı /q'e bağlaması saçma olmuş. Ceza geçmişime bakılabilir, herhangi bir şekilde /q'den cezam yok.

Ayrıca editlenmiş video ve ve fotoğraflar kanıt niteliği taşımaz. Belirtmek istedim iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 05.10.2022 17:16 Kartilkisi »

#2 - 05.10.2022 19:20
Öncelikle iyi forumlar dilerim. Son zamanlarda server'ın durumu belli, belli bir ortalamanın altında olanlar oyunda araç bile süremiyor ve maalesef bende o kişilerden biriyim. Bilgisayarım oldukça eski, sabahtan beri açık ve her an crash yiyebilirdim. Serverda olukça lag ve fps sıkıntısı çekiyorum, bunu diğer arkadaşlarla doğrulayabilir. Orada crash yedim ve oyunumu tekrar açmayı denedim, pc'im patates olduğu için dört defa gta san'ı açtı ve addon freezing hatası aldım.  Birçok defa bu durumdan crash yedim, role tekrar girmem için bilgisayara reset atmam gerekiyordu, zaten oyuna geri geldiğimde polisler vardı, halen daha olay yerinde araçlar geziyordu.  Kısaca söylemek istiyorum; Karşı tarafın direkt olarak sorgulamadan olayı /q'e bağlaması saçma olmuş. Ceza geçmişime bakılabilir, herhangi bir şekilde /q'den cezam yok.

Ayrıca editlenmiş video ve ve fotoğraflar kanıt niteliği taşımaz. Belirtmek istedim iyi forumlar.
Editlenen pek birşey yok ha? Sonuçta kendinde itiraf ettin demekki videolar ve ss ler doğruyu gösteriyormuş. Ayrıca bana oyundan crash yedim oyuna girmeye çalıştım pc patatesti girmedi falan diyeceğine crash yediğin yerin bir kanıtı varsa onu sunarak konuşabilirsin. Yaptığının bir savunma olduğunu düşünmüyorum çünki herhangi bir kanıtın yok anlattıklarınla ilgili  O:-)

#3 - 05.10.2022 19:31
Gerekli savunmamı yaptım. Oyuna giriş loglarımda incelenebilir keyfii bir durum yok. Tekrar dediğim gibi editlenmiş/değiştirilmiş veya kırpılmış görüntüler kanıt niteliği taşımaz. İyi forumlar.

#4 - 05.10.2022 19:43

Benim yalan bende 1000dk yedim buyuzden :D

#5 - 05.10.2022 19:44
Gerekli savunmamı yaptım. Oyuna giriş loglarımda incelenebilir keyfii bir durum yok. Tekrar dediğim gibi editlenmiş/değiştirilmiş veya kırpılmış görüntüler kanıt niteliği taşımaz. İyi forumlar.
İstenir veya adminler tarafından gerek duyulursa o anı editsiz olarak atacağım. Sıkma canını kankam, yaptığın şey sencede ortada değilmi?  ;)

#6 - 06.10.2022 15:27
@Kartilkisi oyuna girdiğinize ve karşı tarafa ulaştığınıza dair bir kanıt varsa sunun, şikayet sonuçlandırılacak.

#7 - 06.10.2022 15:49
Şikayet sonuçlanabilir fakat loglara bakılırsa sevinirim İyi forumlar dilerim.

#8 - 06.10.2022 16:01
Savunma için kanıt sunmalıydınız, karakter ceza alacak.