Konu: Mixing + MG  (Okunma sayısı 348 defa)

#10 - 27.09.2022 22:50

Kanka sen kimi kandırıyorsun, kendi aracını koyup foto atman gayet güzel bir fikirmiş. Her neyse burada gördüğünüz gibi saat 16.30, kişinin attığı ss de saat 17.24 gayet belli. Hastanede olduğumuzun kanıtı atman yeterli olacaktır, içeride bir kişi olduğuna dair kanıt istiyorum oda yok. Evden çıktığımız anda arkamıza bir anda Sultan model araç gelmesi, nereden geldin kanka bir anda?  :D

timer bugu vardı çünkü güzel kardeşim, payday geçmiyordu anlamama kıtlığınmı var?

#11 - 28.09.2022 00:04

Kanka sen kimi kandırıyorsun, kendi aracını koyup foto atman gayet güzel bir fikirmiş. Her neyse burada gördüğünüz gibi saat 16.30, kişinin attığı ss de saat 17.24 gayet belli. Hastanede olduğumuzun kanıtı atman yeterli olacaktır, içeride bir kişi olduğuna dair kanıt istiyorum oda yok. Evden çıktığımız anda arkamıza bir anda Sultan model araç gelmesi, nereden geldin kanka bir anda?  :D
Arkadaşının videosunda bile zaman farklı. Türlü türlü yalan uydurmayı bıraksana bro

#12 - 28.09.2022 14:21
Kişileri kaçırırken maskeliydik, evin içine girene kadar maskemiz takılı ve mahalledeki herkesi düşürdük. 3 kişi vardı ve 1 afk dilerseniz düşürdüğümüz herkesin videosunu veyahut fotoğrafını da atabiliriz.

Neyse konuya dönelim, evin içine kadar maskeli girdik. Evden dışarıya kimse çıkmadı, çıkan olsa bile maskesi takılı yani siz isteseniz bile biz onları kaçırırken bizi tanıyamazsınız.

Videoda her şey belli ama nasıl bir 6. his ise kişiler çıktığımız gibi yerimizi buluyor, direkt ateş açıyor.
2 araç tüm şehirde 4 kişiyi arıyor ve hemen buluyorlar bana biraz garip geldi.
Yetkililer izleyip karar verebilir.

#13 - 28.09.2022 14:32
https://cdn.discordapp.com/attachments/1011638776512135279/1024643050967937074/naymond2.PNG
https://cdn.discordapp.com/attachments/1011638776512135279/1024643064465215528/naymond3.PNG

Diğer 2 kişi Oscar ve Keshaun karakteriydi. Onun dışında mahallenizde 1 afk vardı yani ben yok binconun arkasındaydım yok şurdaydım gördüm. Madem binconun arkasındaydın mantıklı olarak bizim rollerimizi göremez duyamazdın. Yazıları okuyup harekete mi geçtin ya da bir süper kahraman mısın dostum? Açıklamanı zevkle bekliyor olacağım :)

#14 - 28.09.2022 15:52
Başka birinin görmesi imkansız, önce bir tur atıyoruz etrafta sonra Keshaun karakterini araca koyup bir tur atıyoruz sonra Oscar John'u koyup etrafta tur atıp kaçıyoruz. Nasıl göreceksin kuzeeen?

#15 - 29.09.2022 22:25

timer bugu vardı çünkü güzel kardeşim, payday geçmiyordu anlamama kıtlığınmı var?

Timer bugu dediğin şey, önceki saatde takılı kalır. Sonraki saatde kalması imkansız.

#16 - 30.09.2022 20:25

Timer bugu dediğin şey, önceki saatde takılı kalır. Sonraki saatde kalması imkansız.
@Crystal4life'nin ricası üzerine savunmayı yapıyorum. Kendisinin susturması var

chatlogda görüldüğü gibi oyuna tekrardan bağlanıyorum, crash yedim oyuna geri döndüm döndüğüm saatte tekrardan takılı kalıyor.

saate iyi bak yine 18.02 lütfen bilmediğin konu hakkında daha çok yorum yapma.
tüm gün boyunca zaten timer bugu vardı, zaman geçmiyordu oyuna ne zaman girersen o saatte takılı kalıyordu, savunmam bu kadar sonuçlanabilir.

« Son Düzenleme: 30.09.2022 20:27 Forza_g »

#17 - 01.10.2022 10:16
Şikayet incelendi.

Savunmalar geçersiz görülüyor. "Takip ettik, vuramadığınız adamlar söyledi" gibi savunmalar geçerli değil. Mix yapmadığınıza dair veya kişileri takip ettiğinize dair net bir kanıt göremiyorum. Kanıtlar kontrol edip olay içerisinde olan her oyuncuya ceza verilecek. Şikayet Kapatıldı.