Konu: Güvenli Bölge İhlali  (Okunma sayısı 144 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.09.2022 17:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rameshbabu Margapuram @Chieftain

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli bölge

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben trucker bölgesinde meslek yaparken kişi gelip beni kaçırmaya çalıştı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/a4o3ejp.png

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını istiyorum

#1 - 25.09.2022 17:44
Şahsiyetle dün rolümüz oldu. Çalışanlarımızdan birine saldırmıştı, biz de kovalamıştık.
Spoiler: GösterGizle

Bu role girmeden önce, tabii ki buranın güvenli bölge olup olmadığından şüphelendim. Fakat web sitemizdeki sunucu haritasında burası güvenli bölge olarak gözükmüyordu.

Tabi, bununla yetinmedim. Yapacağım rol için bir supporttan izin almak istedim.

Stromae supportumuzdan aldığım yanıt şu şekildeydi:

Ve ben de sürekli roleplay nedeniyle role girdim. Dün bize ağız dolusu küfreden, ardından kaçan adamı yolda görmemiş gibi yapmak benim açımdan retarded-rp olurdu. Güvenli bölge olmadığına dair ikna olduktan sonra role girme kararı aldım. Role girmeden önce yeterince araştırdığımı düşünüyorum.

Ardından rol Kovalanke tarafından iptal edildi zaten.

Savunmam bu kadar. Sicilim tertemiz, oyunu kurallarına göre oynuyorum ve bu şekilde devam edeceğim. Bahsi geçen bölgenin, meslek alanının dışında olduğuna kanaat getirdikten ve support bir arkadaşımızın bunu teyit etmesinden sonra girilen bir rol dediğim gibi. Rolü hiçbir şekilde diğer karakterlere yansıtmadım. Yetkiliden bu durum hakkında uyarı aldıktan sonra uzaklaştım.

#2 - 25.09.2022 17:47
Ayrıca, kişi AFK atıyordu, meslek yapmıyordu. Bu konuda yalan söylüyor. Meslek yaptığına dair kanıtın varsa ekleyebilirsin.

#3 - 25.09.2022 19:38
Şikayet incelendi. Meslek yapıyor olmaması birşeyi değiştirmiyor maalesef güvenli bölgede bu tür roller yapamazsınız. Kovalanke adlı yetkili tarafından rol iptal edilmiş ve uyarı verilmiş. Buradan da bir uyarı yapmış olalım. Tekrarında ceza alabilirsiniz. K&A