Konu: meriawam adminimiz (!)  (Okunma sayısı 231 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.09.2022 21:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @meriawam

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @renaxthefinest

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.09.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Forumu uygun kullanmamak, karşı tarafa savunma fırsatı vermemek.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, bu arkadaş kendini oyun yetkilisi falan zannediyor herhalde, bana yaptı oyunu saldığım için sesimi çıkarmadım ama @renaxthefinest /kardasıma/ yapinca baya bir gerildim doğrusu. Arkadaş kendisini admin falan zannediyor olmalı, savunma fırsatı vermeden pürüz çıkacak bahanesiyle konuyu falan kitliyor. Forumu yanlış kullanıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=137126.0
                                                                      https://www.vice-rp.com/forum/oyuncu-sikayetleri-arsiv-140/matsag-assarian-aktif-rolde-q/msg884867/#msg884867

Ek açıklamalar(varsa): İki şikayettede sonuçlar aynı, iki şikayetide savunma fırsatı vermeden boş laflarla kitledi ve jail işlemi uygulandı tarafıma, gereken yapılırsa güzel olur.

« Son Düzenleme: 18.09.2022 23:16 rollinpeace »

#1 - 18.09.2022 22:16
Sana açılan şikayette oyuna girdim dedin, kanıt sunmadığın için ceza uygulandı. Renax konusuna gelince, kendisi zaten savunmasını yapmış. Araya diğer üyeler gelip şikayeti toksikleyecekti. Kilitledim ve uzamamasını istedim.
Zaten o şikayetin altına daha fazla ne yazabiliriz? Kavga etmemizi falan mı istiyorsunuz?
Sana açılan şikayette sadece chatle savunma yaptın, gerekli kanıtın olmadığı ve gerçekten ihlal yaptığın için ceza aldın.
Ayrıca forum üzerinde açılan konuyu kilitleme gibi bir özellik var, yasak olsaydı bunu oyuncu şikayetlerinde kaldırırlardı değil mi? Böyle bir kural görmedim.
Diğer hile şikayetlerini incelediğim kadarıyla hep alakasız kişiler sadece konunun daha fazla uzamasını kovalıyor. Sadece tartışmalar yaratıyor ve kavga ediyor. Bunun olmamasını sağlamak adına konuyu kilitledim, bu kadar.
Karşı taraf zaten kendisini savunacağı savunmasını yapmış ve bitmiş. Onun dışında birbirimize sözlü atışmaya gerek duymuyorum. Renax bir şeyler eklemek isteseydi bana ileti atıp konunun kilidini kaldırmamı isteyebilirdi.
Bir iletiyi atmak bir saniye, öyle bir ileti de bana gelmediğine göre? Şikayet gereksiz olmuş.
« Son Düzenleme: 18.09.2022 22:20 meriawam »

#2 - 18.09.2022 22:23
Şikayeti açmanı o istediyse ve Renax rahatsız olduysa da şikayette bulunan kilidi kaldırdım. Bununla ilgili başka bir işlem varsa orası yetkilinin kararıdır, iyi forumlar.

#3 - 18.09.2022 23:13
Umrumda mı birader? Savunma fırsatı vermeden konuyu kitledin, belli ki konu uzayacak gibisinden bir yazı yazıp. Sonrasında editlemişsindir, forum loglarından ne yazdığı gözüküyorsa bakılabilir. Arkadaş savunma fırsatı vermeden tanıtımları kilitliyor, hadi iyi eğlenceler.

#4 - 18.09.2022 23:47
Şikayetinizi geri çekmek dışında şikayet konusunu kilitleyemezsiniz, karşı tarafın savunma yapma hakkını elinden alamazsınız. Tekrarının tespit edilmesi halinde ağır bir yaptırım alacaksınız. @meriawam