Sana açılan şikayette oyuna girdim dedin, kanıt sunmadığın için ceza uygulandı. Renax konusuna gelince, kendisi zaten savunmasını yapmış. Araya diğer üyeler gelip şikayeti toksikleyecekti. Kilitledim ve uzamamasını istedim.
Zaten o şikayetin altına daha fazla ne yazabiliriz? Kavga etmemizi falan mı istiyorsunuz?
Sana açılan şikayette sadece chatle savunma yaptın, gerekli kanıtın olmadığı ve gerçekten ihlal yaptığın için ceza aldın.
Ayrıca forum üzerinde açılan konuyu kilitleme gibi bir özellik var, yasak olsaydı bunu oyuncu şikayetlerinde kaldırırlardı değil mi? Böyle bir kural görmedim.
Diğer hile şikayetlerini incelediğim kadarıyla hep alakasız kişiler sadece konunun daha fazla uzamasını kovalıyor. Sadece tartışmalar yaratıyor ve kavga ediyor. Bunun olmamasını sağlamak adına konuyu kilitledim, bu kadar.
Karşı taraf zaten kendisini savunacağı savunmasını yapmış ve bitmiş. Onun dışında birbirimize sözlü atışmaya gerek duymuyorum. Renax bir şeyler eklemek isteseydi bana ileti atıp konunun kilidini kaldırmamı isteyebilirdi.
Bir iletiyi atmak bir saniye, öyle bir ileti de bana gelmediğine göre? Şikayet gereksiz olmuş.