Konu: Joseph Mark - Yetersiz oyuncu profili, trolling  (Okunma sayısı 245 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.09.2022 16:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @renax

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
YOP, Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Baskın esnasında adeta deliren arkadaşımız, chate anlamsız şeyler yazıyor? (Köpüüş, Oğluuş, Yavrucaak, SURENO?, Maymuş)
Çatışmada benim olduğumu bildiği için, chate yazdıklarının bir yanına "Sureno" ne alaka? AHAHSHSHA. Gerçekten çok garip insanlarsınız.
Bakacak admin Sureno kelimesini eski Florencia birliğinin yöneticisiydim. Bu yüzden kullanıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#1 - 18.09.2022 17:23
Orada kendinizi gate'e kilitlemiş, bize hakaretler savurmaya odakladığınız için kışkırtıp, bir şekilde kapıyı açmanızı sağlamayı denedim. Bu esnada da zaten chat'te görülen kelimeleri kullanıyorum. Çatışmada sen olduğunu bilip Sureno diyormuşuz, bak sen şu işe. Orada Sureno kelimesinin tek geçme sebebi, aranızda bulunan kız arkadaştı. Skinini Florencia oluşumundan hatırlıyorum, üst rütbe bir karakter olsaydı gerek. Ben senin kim olduğunu biliyor muyum da, çatışmada sen olduğunu bileyim?  :D Sürekli aynısını yapıyorsun meriawam, işin gücün algı.

• Gelmiş, çete üyeleri arasındaki bir aşağılama terimi olan slob'u allah bilir sırp, bulgar, italyan bir karakter ile kullanıyorsun, mantıklı iş. Aynı zamanda arasından mermilerin mantık yürütüldüğünde rahatça geçebileceği parmaklıkların arasından, karşındaki üç ya da dört düşmanına el sallıyorsun. Uzun namlulu tüfek ile ateş açılsa, o parmaklıkların arasından bir kurşun bile geçmez mi? Tamamıyla DM'e odaklanmış oluşumunuz, içeriyi ve dışarıyı kollayabilmek için mantık dışı bir exterior ile rollerini sürdürüyor. Bir hayli gerçekçi bir rol çocuklar, başarılar dilerim.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#2 - 18.09.2022 17:24
savunmaları Renax'ın ricası üzerine attım, susturması varmış

#3 - 18.09.2022 17:36
Ladonna karakteri aynı karakter değil, üstelik skini de yeni. NC atmış karakter, gördüğün gibi Sureno ile ilgili en ufak bir bağı yok. O karakter rütbeli birisi de değildi, hiç bir çatışmada yoktu sivil takılan bir karakterdi.
Bunun yanı sıra; Senin yazdıkların özetle bunlar, yani normal kelimeler değil. Türkiyede değilsin :D
[14:41:24] Maske_27030: OĞLUUUUŞ.
[14:41:28] Maske_27030: YAVRUCAAAK.
[14:41:33] Maske_27030: SURENO.
[14:41:40] Maske_27030: MAYMUŞ.
[14:41:45] Maske_27030: MAYMUUUUUUUUUUUUŞ.
[14:41:46] Maske_27030: CEVAP VER.
[14:50:31] Maske_27030: mAL.
[14:50:31] Maske_27030: MAL.
[14:50:33] Maske_27030: MALAAAAAAAAAAAAAL.
[14:50:34] Maske_27030: MAAAAAL.

#4 - 18.09.2022 23:43
Birini rolde "kışkırtmak" istiyorsanız mantıklı kelimeler ve cümleler kullanın, Türklerin sanal ortamda birbirini toxiclemek için yazdığı şeyleri rolde "söylemeyin." Joseph Mark Retarded RP kapsamında cezalandırılacak.