Konu: Deshaun Bell - RK ihlali  (Okunma sayısı 134 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.09.2022 22:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Deshaun Bell forum adını bulamadım

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Brando Garcia @60sbury

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  18.09.2022 21:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
PowerGaming - Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaşımız vuruluyor ve sonrasında rk süresi bitmeden gelip bana ateş açıyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  Burada vuruluyor

buradada 8 saat geçmemesine rağmen beni öldürüyor

Ek açıklamalar(varsa): bu arakdaşın ihlali yüzünden düşütm olay sonucu polisler geldi ve silahıma el koydu bir ihlal sonucu düşütüğüm için silahımın iade edilmesini istiyorum

« Son Düzenleme: 18.09.2022 22:47 Hyper09 »

#1 - 18.09.2022 23:58
@kypeexingoo 24 saat içinde savunmanızı gerçekleştirin. Etiketlendiğiniz şikayete sadece şikayet kapsamında yazın.

#2 - 19.09.2022 00:23
Herhangi bir iadeye tamamen karşıyım.

#3 - 19.09.2022 13:55
Deshaun Bell, yaralı kural ihlalinden ceza alacak. @Hyper09 şikayet linki ile forum ticket yoluna başvurun, uygun görülürse iadesi yapılır.

K&A