Konu: Matsag_Assarian/Barzam_Rashidi DM  (Okunma sayısı 401 defa)

#10 - 11.09.2022 03:33
Kojiro Kenshinmiş bu arada vurduğumuz arkadaş, vurulunca nc atmış zaten. Durumlar belli, KATONE birliği karşı ittifağın safında bulundu. Ardından kapandı ama karakterler nc atmadı, sonucunda vuruldular.
Öncelikle Kojiro Kenshin R20 değil, normal rütbeliydi. R4 falan olması gerek sanırsam.
Alıntı
Bu nasıl bir yanıt? Kanıt sun ne dostum, savaştaydınız işte. Bunu FM ekibide biliyordur zaten, senin savaşta olduğunun kanıtını neden alayım ben?
:D Kapanma durumu sizin boş savaşınızdan öncede vardı, artı olarak hiç bir şekilde savaşa dahil olmadık. Ne size sıktık, ne Castucci'nin yanında olduk savaşta birlik varken. Basbaya örtpas etmeye çalışıyorsun.

#11 - 11.09.2022 03:33
Bu nasıl bir yanıt? Kanıt sun ne dostum, savaştaydınız işte. Bunu FM ekibide biliyordur zaten, senin savaşta olduğunun kanıtını neden alayım ben?
Dostum savaş daha tam belli değilken ben birliği kapattım, son zamanlarda silah bile ateşlemedim. Ayrıyetten Kojiro ne zaman R20 oldu? Ben bilmiyorum galiba. Birlik savaşa girmedi, silah bile sıkmadık yaklaşık 1-2 haftadır. FM ekibi bilemez çünkü savaşa girmedik, savaşa girseydim birliği kapatmazdım. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 11.09.2022 03:38 Wali00 »

#12 - 11.09.2022 04:19
Bana gelen bilgi Sırp, KATONE, GLM, Dyakonov ve Castucci'nin savaşta olduğu. Hatta bu bilgi karşı taraftan geliyor. Bende vurdum, bu kadar. Sizinle bir sorunum yok.

#13 - 12.09.2022 22:18
Şikayet sonuçlanabilir, en kısa sürede bakılırsa sevinirim.

#14 - 14.09.2022 15:28
Matsag_Assarian DM üzerinden işlem uygulanacak. Diğer karakter yasaklı durumda.