Konu: Ralph Cornell CBUG  (Okunma sayısı 243 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.09.2022 11:33
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ralph_Cornell@gangal58
Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Oyuncular buldukları tüm açıkları forumdaki ticket bölümünden bildirmelidir. Bu açıkları bildirmemek ve kötüye kullanmak cezalandırmaya/yasaklamaya sebebiyet vermektedir. Sunucudaki mevcut sistemleri amacı dışında kullanarak avantaj sağlamak da sistem açıklarını kullanmaya eş değer sayılacaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda da göründüğü gibi Jizzy Collins adlı karakterle kaçırma rolü yapıyorduk, Ralph Carnell geldi ve Jizzy'i kaçırmaya çalıştı, başaramayınca da MOTORDAN pompalı çekip sıkmaya başladı. Chatte gözüken emote /silahtut emotesi ve sistem veriyor, onun bir emote yazması gerekiyor muydu orasını bilmiyorum yönetime kalmış eğer vermesi gerekiyorsa emotesiz silah çekmekten de ceza uygulanmasını istiyorum. Bir de motordan pompalı çekmek yasak diye biliyorum eğer yasaksa oradan da işlem uygulansın. Sonrasında da çatışma rolünde cbug yaparak vuruyor beni. Cbug yapmasaydı çok net şekilde düşürecektim. Sunucuda çatışma rollerinde neden bu kadar ihlal göze alınıyor anlamış değilim, kaybede de bilirsiniz yani girdiğim her çatışma rolünde karşı taraf ya hile açıyor ya cbug yapıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 13.09.2022 21:10
İyi günler. Sırasıyla savunmalarımı yapacağım.

1)  Arkadaş emote vermediğimi söylemiş bende otomatik emote çıkıyor ama arkadaş sıkarken veya silahını çekerken hiçbir şekilde emote vermeden yapıyor. Sanırım bu konuda arkadaş jail yemeli bunu görmemiş olması lazım, kendi kendini yaktın dostum.

2) IC olarak motorumda motor çantası taşıyorum ve IC olarak shotgun markam ufak boylu olanlar. Bunun serbest olduğunu düşünüyorum ve biliyordum. Realde ufak pompalı tüfekler motor çantasında taşınabilir bence bunda bir sorun yok.

3) C-bug yapmıyorum istesemde yapamam çünkü Shotgun da C-bug yapılmıyor. Avantajlı bir durumada geçmiyor sıkma aralığım normal şekilde eşit sadece refleks olarak karşılıklı çatışma heycanından dolayı c basıp eğiliyorum. Tamamen heycana kapılarak yaptığım bir şey ayrıca avantaj sağladığıda söylenemez. Aşağıda da C-bug videosu atıyorum. Çatışmada her eğilen kişiye C-bug denmemeli diye düşünüyorum. İyi forumlar, iyi roller.

#2 - 14.09.2022 19:41
ilk iki savunmasına bir şey diyemem, kendince haklı olabilir buna yönetim karar verir zaten emin olmadığımı şikayetimde belirtmiştim.

Emotesiz silah çekme mevzusuna geliyorum, emoteyi Jizzy_Collins'i düşürmeden hemen önce vermiştim ve geri belime koyma rolü yapmamış, elimde tutma rolünü gerçekleştirmeye devam ediyordum. Yönetim isterse ss'ini de atabilirim.

Asıl şikayete yani cbug'a gelecek olursak, video detaylı izlendiğinde görülecektir ki arkadaş sürekli eğilip kalkarak ve dönerek animasyonları hızlı hızlı geçiyor ve bana karşı üstünlük sağlıyor. Bunu yapmasaydı düşeceğini kendisi de biliyordur muhtemelen. Belki bunun adı cbug değildir başka bir şeydir ama bana karşı üstünlük sağladığı çok açık. Videoda 0:45 ile 0:48 arası incelendiğinde aniden animasyonsuz sağa sola gittiği, animasyonların yarıda kesilip aniden ateş ettiği görülebilir. Hatta burada:

Animasyon sırasında ateş ettiği görülüyor. Arkadaş bu şekilde yapmasaydı çok açık ve net düşecekti.

#3 - 14.09.2022 22:15
Tekrardan selamlar. Takla atarken ateş etmem konusunda sorun olmuş sanırım. Bu klasik bir samp sorunudur, benzerleri duvar buglarında da yaşanıyor. Duvar buglarında biliyorsun ki duvara yakın koştuğunda sende sanki duvarda takılı kalmışım gibi gözüküyor fakat ben o duvarın arkasına çoktan geçmiş oluyorum. Sen bana ateş ettiğinde senkron sorunu olduğundan dolayı duvar arkasında olsam bile duvar bugından dolayı işlemiyor veya çok nadir işliyor. Bu da klasik FPS-MS farkından kaynaklanan senkron sorunlarından biri. C-bug yapmış olsam karakterimin vücudunun bir kısmı yerin dibine girerdi.

#4 - 15.09.2022 08:16
Tekrardan selamlar. Takla atarken ateş etmem konusunda sorun olmuş sanırım. Bu klasik bir samp sorunudur, benzerleri duvar buglarında da yaşanıyor. Duvar buglarında biliyorsun ki duvara yakın koştuğunda sende sanki duvarda takılı kalmışım gibi gözüküyor fakat ben o duvarın arkasına çoktan geçmiş oluyorum. Sen bana ateş ettiğinde senkron sorunu olduğundan dolayı duvar arkasında olsam bile duvar bugından dolayı işlemiyor veya çok nadir işliyor. Bu da klasik FPS-MS farkından kaynaklanan senkron sorunlarından biri. C-bug yapmış olsam karakterimin vücudunun bir kısmı yerin dibine girerdi.

Teknik detaylara bu kadar hakim değilim, samp'daki bu buglar umarım bir şekilde fixlenir. Arkadaşın anlattığı konulara hakim olmadığımdan başka bir ileti göndermeyeceğim. Karar yönetimin sonuçlanabilir.

#5 - 28.09.2022 10:38
Bug abuse sebebiyle ceza alacak.

Diğer ihlaller için (emote vesaire) farklı bir şikayet oluşturmalısınız.