Konu: DM  (Okunma sayısı 375 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 07.09.2022 18:53
Yapacak pekte uzun bir savunma yok, savaştan uzak kalmak benim ve üyesi olduğum Idlewood birliğinin her zaman yaptığı bir şey. Bu kaos ortamı birkaç gündür sürüyor ve tamamıyla bu kaostan uzak durmaya çalıştık. 0441 forum isimli arkadaşın da attığı video ile Castucci çatısından birkaç kişi benim de içinde bulunduğum Sanchez'e ateş ediyor. Daha sonrasında ben de inip bana ateş eden arkadaşları vuruyorum. Mesela Jin Chiba, mesela sen.  O:-)

Çatıdan ismini bilmediğim bir arkadaştan ateş geldiğinin kanıtı;
https://cdn.discordapp.com/attachments/1016985428869513279/1017095919084257330/unknown.png

Daha sonrasında bana ateş edilince aracımdan iniyorum, Dessh Erwin isimli arkadaş çevremdekilere ateş ediyor. Bana o ortamda ateş edilmiş, iner vururum tabii ki bu nasıl bir şey?
https://cdn.discordapp.com/attachments/1016985428869513279/1017096457964240946/unknown.png

Bu maskeli arkadaş (18694) Jin Chiba yani bana ateş ediyor, beni peşliyor daha sonrasında onu da vuruyorum.
https://cdn.discordapp.com/attachments/1016985428869513279/1017096965395316746/unknown.png

Daha bir ton ateş edildi, onların da kanıtları duruyor. Çatışmalara dahil olma sebebim budur, daha sonrasında da birlik içi rollerimi yaparak çatışmadan uzak kaldım. En son çatışmamı 15.40 gibi gerçekleştirdim daha sonra da ateş etmedim.
Ateş edildiğinin videolu kanıtı da: https://streamable.com/60t0za

Hoodunuzdan her geçen arkadaşı wallhack ile görüp daha sonrasında ateş eden sizlersiniz, bir de burada DM diye şikayet açıyorsunuz gerçekten üzücü bir durum. Bana daha sonrasında sürekli de ateş edildiğinin kanıtlarını da atarım fakat bunlar yeterli olacaktır diye düşünüyorum, yetkili arkadaşlar benden kanıt diye ss isterse devamını da atarım. Bu arada sıkıp vurulduktan sonra birlik liderlerime gözyaşı dökmeyi bırakın, Idlewood birliği size win bırakmaz. Kurulu discordlarınız üzerinde sözde yendiğiniz Idlewood birliğinin tek bir adamı hepinizi vuruyor.  O:-) :manifdog

Arkadaşlar selam, şikayet bana açılmış. Bırakın da toxiclik yapmayalım, ben savunmamı ileteyim ve şikayet kapatılsın. Idlewood birliğinde R16 olup çatışmalara girmemin bir sebebi var, bunun gerekçelerini SSler ile birlikte birlik liderim @KSZ ve @renaxthefinest 'e ilettim. Gerekli ssleri tekrardan toplayıp buraya da atacağım. Ben savunmamı yapana kadar toxic ileti gelmezse sevinirim.

Merhaba, dostum birlik liderlerinde biz öyle bir şey yapmadık. Gidip kendi sıktı, savaşa dahil olmak istemiyoruz diyor. Hanginize inanalım şimdi? Ya sizin aranızda bir problem var IC olarak yada OOC olarak birisi yalan atıyor. Bende anlamadım ne olduğunu.

Senin Türkçe sıkıntılı herhalde biraz ahbabım, ben pek bir şey anlayamadım.

Attığın kanıtlarda sana ateş eden yok. Ateş eden benim ve premiere ateş ediyorum, sana mermi falan gelmiyor. Idlewood birliğini savaşa sokmak için Kasparov'dan adam alıyorsun arkana ve gezmeye başlıyorsun, sırf savaşa girmek için. Sana mermi gelmediği halde motordan inip ateş etmeye başlıyorsun zaten ortada hood baskın ihlali var çünkü sana ateş edilmediği halde tek başına ateş etmeye çalışıyorsun. Kendini haklı göstermek adına saçma dandik ss alıp savunma olarak nitelendiriyorsun.

Kasparov ile OOC arkadaş olabilirsin ama IC olarak onlara yardım edemezsin, bence gayet iyi anladın ne demek istediğimi.
« Son Düzenleme: 07.09.2022 19:02 BenJin »

#11 - 07.09.2022 18:54
Tebrik ederim.
« Son Düzenleme: 07.09.2022 18:59 starlegend »

#12 - 07.09.2022 18:57
Tebrik ederim.

Rica ederim dostum, gerçekleri konuşmak her zaman güzeldir. Sonuçlanabilir ekleyeceğin bir şey yoksa.

#13 - 07.09.2022 18:59
Çok konuşmayalım arkadaşlar, senin dediğin gibi savunmamızı yukarıda ilettik. Yetkililerin işini zorlaştırmayalım. Her şeyden haberim var, just Idlewood brom. Attığım video da kan bile cikiyor. Vallahi Idlewood ile baş göz edemezsiniz, haters gonna hate. Sadece DeAngelo Wiggins, Idlewood'u siz bile mi yeniyonuz qw.E  O:-)

« Son Düzenleme: 07.09.2022 19:04 starlegend »

#14 - 07.09.2022 19:09
Çok konuşmayalım arkadaşlar, senin dediğin gibi savunmamızı yukarıda ilettik. Yetkililerin işini zorlaştırmayalım. Her şeyden haberim var, just Idlewood brom. Attığım video da kan bile cikiyor. Vallahi Idlewood ile baş göz edemezsiniz, haters gonna hate. Sadece DeAngelo Wiggins, Idlewood'u siz bile mi yeniyonuz qw.E  O:-)

Vallaha kiminle baş göz edemeyeceğimizi bırakta biz karar verelim, sonuçlansın. Yorumların için teşekkürler.

#15 - 12.09.2022 12:52
Yasaklı.