Konu: DeAngelo_Wiggins DM+RETARTED RP  (Okunma sayısı 203 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.09.2022 21:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: DeAngelo_Wiggins, @starlegend

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'lerde belli oluyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM+RETARTED RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood'da rollemek için bisikletimle geziniyordum, mermicinin orada altı yedi kişi görünce yanlarına gittim, silahlı olduklarını görünce uzaklaştım. Köşede biraz afk bekledikten sonra Idlewood'un evlerinin arasına girdim bisikletimle yine rollemek için ve aynı adamlara denk geldim. Otuz saniye bile geçmeden siktir git, ya da anneni sikerim şeklinde şeyler yazdı arkadaş. Yazım kuralları büyük küçük harf de yok tabi. Ben de Ne diyon amına. Şeklinde cevap verdim direkt deagle ile eğilip kalkarak beni düşürdü. PM den iletişime geçtim savaşta olduklarını ve hoodlarında bulunduğumu sebep sundu, karakterim Wheeler üyesi ve şu sıralar kimseyle bir sorunumuz yok. Idlewood'un da savaşta olduğunu bilmiyordum. Umrumda da değil üyesi olmadığım karakterimin alakasının olmadığı bir birliğin savaşı umrumda değil. Ben rol yapmaya geliyorum tersleyebilirsiniz, ama bu yapılan apaçık retarted ve DM'dir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 08.09.2022 21:30
Yapılacak.

#2 - 08.09.2022 21:42
Şikayetle bir ilgim yok ama. Dostum seni yere düşürüyoruz sen hala ıdlewood zencisine küfür yağdırıyorsun. Amınıza koyayım tarzımsı onlarıda koysaydın keşke şikayete.

#3 - 08.09.2022 21:48
Şikayette şahit olarak belirtilmemişsin ama yorum yapıyorsun her neyse toksik olmayacağım. Amınıza koyayım değil amına koyayım dedim rolde. Bunun sebebi de bir ingiliz mafyasıyım ve durduk yere vuruluyorum. Zaten karakterim sürekli küfür kullanan biri. Sunucu da da amına kelimesi sık sık kullanılıyor zaten korku rolü yapmamakla bir ilgisi yok. Savunma yapacaksanız yapın, şikayet açacaksanız da yeni konu oluşturun şikayetin altına şikayet yazmayın dostlar.

#4 - 11.09.2022 19:51
Yasaklı kullanıcı. Şikayetle alakasız olmasına rağmen yorum atan kullanıcılara uyarı puanı eklenecek.