savaş durumu mevcut, her şey ani gelişiyor araaya yanıma bindi ben de sürdüm, benim yanımda da videoda göründüğü üzere bariz bir hilesi mevcut değil, hile kullanıp kullanmadığını bilemem. Ek olarak arkadaşı Kasparov birliğinden defalarca şutlamama rağmen bana kin kustuğu attığı iletilerden belli oluyor, ne yazdıklarını okumadım kafasına göre ileti atıp şikayet sonuçlandırıyor (?) güldüm, geçtim. 10 gün sonra in-aktife düşecek zaten şimdilik aklı sıra toxiclemeye devam etsin benim nerede ne şekilde yönetici olduğum hakkında yorum yapmadan önce roleplay oynadığı süre içerisinde kimlerin altında rol yapıp, kime salladığını düşünmesini de ayrıca isterim bu kadar körü körüne bağlanmanın bir faydası olmaz, iki sonra olduğu oluşumdan da şutlanacaktır. Saygı ve sevgilerimi sunar, keyifli roller dilerim.]savaş durumu mevcut, her şey ani gelişiyor araaya yanıma bindi ben de sürdüm, benim yanımda da videoda göründüğü üzere bariz bir hilesi mevcut değil, hile kullanıp kullanmadığını bilemem. Ek olarak arkadaşı Kasparov birliğinden defalarca şutlamama rağmen bana kin kustuğu attığı iletilerden belli oluyor, ne yazdıklarını okumadım kafasına göre ileti atıp şikayet sonuçlandırıyor (?) güldüm, geçtim. 10 gün sonra in-aktife düşecek zaten şimdilik aklı sıra toxiclemeye devam etsin benim nerede ne şekilde yönetici olduğum hakkında yorum yapmadan önce roleplay oynadığı süre içerisinde kimlerin altında rol yapıp, kime salladığını düşünmesini de ayrıca isterim bu kadar körü körüne bağlanmanın bir faydası olmaz, iki sonra olduğu oluşumdan da şutlanacaktır. Saygı ve sevgilerimi sunar, keyifli roller dilerim.