Konu: Vartavar Karapetyan - Hileye göz yummak  (Okunma sayısı 570 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.09.2022 12:54
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vartavar Karapetyan @Sidelya
  @Vice Roleplay
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ Matthew Buccieri @Katwen   /member]
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda yazıyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video da herşey net. İlk önce ilk gördüğümüzde /q atıyor (o şikayetten 1k jail yedi) sonrasında ise birden bire 1lvl Uzili hile arkadaşıyla huntleye binip bize drive by atıyor. Drive by atan hileli arkadaş banlandı @Nraxy tarafından ancak, zamanında aşama 4 görmüş bir birliğin R19 u 1lvl adamı yanına alıp drive by attırıyor ve adam hile? Bunu lütfen ondan haberimiz yoktu diye kelimelerle üstüni kapatmaya çalışma Sidelya. Açık ve net hatta seste bile olduğunuza eminim, adamı çağırıyorsun yanına ve yanında hile kullanmasına göz yumuyorsun.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Yanında drive by atıp bizi hile ile düşüren arkadaşın Nraxy adlı yetkili tarafından banlanması.

[spoiler=Kanıtlar]

Ek açıklamalar(varsa): Tekrar tekrar belirtmekte fayda var, R19 gibi önemli bir rütbeyi taşıyan bir oyuncunun hele ki zamanında ve halen daha sunucunun önde gelen birliklerinden birisnde bu görevi üstlenip hemde böyle ihlallere karışıyor/izin veriyorsa yönetimin ilgilenmesi gerekli diye düşünüyorum. /q dan 1.000 dakika jail yediğini belirtmekte fayda var. Ondan sonrasında ki olay yukarıda bahsettiğim, maksimum 15 dakika sonrasında yaşanıyor bu.
« Son Düzenleme: 07.09.2022 13:32 Vortex »

#1 - 08.09.2022 12:37
24 saat içinde savunma yapılmadı, ilgilenir misin? @Lia  gerekli işlemin uygulanmasını talep ediyorum.

#2 - 08.09.2022 21:22
-Kişi hala daha savunmasını yapmamış ve forum kuralı olan 24 saat içinde savunma yapma hususunu ise gerçekleştirmeyip, oyuna dakikalarını harcayıp dakikalarca 1k jailleri bekleyebiliyor. Artık sonuçlanmasını talep ediyorum, bundan sonra gelen herhangibi bir iletiye tepki/yanıt vermeyeceğim. 24 saat süresi doldu, cezai işlemin uygulamansını istiyorum. @Lia 

-Üç gün içerisinde 2. yediği 1.000 dakika jail.

#3 - 08.09.2022 21:33
savaş durumu mevcut, her şey ani gelişiyor araaya yanıma bindi ben de sürdüm, benim yanımda da videoda göründüğü üzere bariz bir hilesi mevcut değil, hile kullanıp kullanmadığını bilemem. Ek olarak arkadaşı Kasparov birliğinden defalarca şutlamama rağmen bana kin kustuğu attığı iletilerden belli oluyor, ne yazdıklarını okumadım kafasına göre ileti atıp şikayet sonuçlandırıyor (?) güldüm, geçtim. 10 gün sonra in-aktife düşecek zaten şimdilik aklı sıra toxiclemeye devam etsin benim nerede ne şekilde yönetici olduğum hakkında yorum yapmadan önce roleplay oynadığı süre içerisinde kimlerin altında rol yapıp, kime salladığını düşünmesini de ayrıca isterim bu kadar körü körüne bağlanmanın bir faydası olmaz, iki sonra olduğu oluşumdan da şutlanacaktır. Saygı ve sevgilerimi sunar, keyifli roller dilerim.]savaş durumu mevcut, her şey ani gelişiyor araaya yanıma bindi ben de sürdüm, benim yanımda da videoda göründüğü üzere bariz bir hilesi mevcut değil, hile kullanıp kullanmadığını bilemem. Ek olarak arkadaşı Kasparov birliğinden defalarca şutlamama rağmen bana kin kustuğu attığı iletilerden belli oluyor, ne yazdıklarını okumadım kafasına göre ileti atıp şikayet sonuçlandırıyor (?) güldüm, geçtim. 10 gün sonra in-aktife düşecek zaten şimdilik aklı sıra toxiclemeye devam etsin benim nerede ne şekilde yönetici olduğum hakkında yorum yapmadan önce roleplay oynadığı süre içerisinde kimlerin altında rol yapıp, kime salladığını düşünmesini de ayrıca isterim bu kadar körü körüne bağlanmanın bir faydası olmaz, iki sonra olduğu oluşumdan da şutlanacaktır. Saygı ve sevgilerimi sunar, keyifli roller dilerim.
« Son Düzenleme: 08.09.2022 21:40 Rionlys »

#4 - 08.09.2022 21:35
Vartavar Karapetyan Sidelya'nın forum susturması olduğundan dolayı benden atmamı istedi. Savunma Sidelya'nın kendi savunmasıdır.

#5 - 08.09.2022 21:41
Vartavar Karapetyan Sidelya'nın forum susturması olduğundan dolayı benden atmamı istedi. Savunma Sidelya'nın kendi savunmasıdır.

#6 - 08.09.2022 21:44
savaş durumu mevcut, her şey ani gelişiyor araaya yanıma bindi ben de sürdüm, benim yanımda da videoda göründüğü üzere bariz bir hilesi mevcut değil, hile kullanıp kullanmadığını bilemem. Ek olarak arkadaşı Kasparov birliğinden defalarca şutlamama rağmen bana kin kustuğu attığı iletilerden belli oluyor, ne yazdıklarını okumadım kafasına göre ileti atıp şikayet sonuçlandırıyor (?) güldüm, geçtim. 10 gün sonra in-aktife düşecek zaten şimdilik aklı sıra toxiclemeye devam etsin benim nerede ne şekilde yönetici olduğum hakkında yorum yapmadan önce roleplay oynadığı süre içerisinde kimlerin altında rol yapıp, kime salladığını düşünmesini de ayrıca isterim bu kadar körü körüne bağlanmanın bir faydası olmaz, iki sonra olduğu oluşumdan da şutlanacaktır. Saygı ve sevgilerimi sunar, keyifli roller dilerim.

İleti atmayacaktım ama neyse, güldürdün bari cevabını alıp öyle sessizliğine kavuş.

1-)24 saat içinde savunma yapmayıp, oyuna defalarca girip iki kere 1.000 dakika jail yemeni inceleyen admin göz önünde bulunduracaktır.
2-)Şutlama vb. laflara takacak bir zekaya sahip değilim maalesef. Kasparovdan çıkıp Castucci'ye girmek, neden bu kadar batıyor sana Sidelya? Kasparov da unutmaki, r1'ken benim yanımda rol yapıyordun her neyse OOC'ye bağlamaya gerek yok senin gibi. Ben zaten bu tarz mevzuları/IC rolleri OOC'ye bağlamadığım için şuanda 5 ay boyunca savaştığım birlikte rol yapıyorum.
3-)Hileyle alakam yok, yanıma bindi falan bırak o işleri, devlet su işleri Sidelya. Q atıyorsun, yanından beş dakika ayrılıyoruz ve bir dönüyoruz ki o ne? Vartavar Karapetyan oyuna girmiş, hileli arkadaşı silahıyla gelmiş, huntley bulunmuş ve drive by atılıyor. Çocuk mu kandırıyorsun? O adam drive by attıktan 5 dakika sonra banlandı, @Nraxy  tarafından. Dilersen ulaşabilirsin veya forum üzerinden kankanın hesabına gir ve saatleri kontrol et. O adamın hile olduğunu bile bile onu yanına aldın ve Q attığından dakikalar sonra yine her zamanki gibi herhangibi bir rol olmadan sıktınız. Bu konuda asla aksini savunamazsın Sidelya.
4-)O birliktende şutlanır falan demişsin, Kasparov birliğinden ben kendi isteğimle ayrıldım, aynı şekilde Castucci birliğine kendi isteğimle girdim. Orada da OOC'ye katmadan rol yapıyordum, burada da aynı şekilde devam ediyorum.

NOT: 1.000 dakika jailde bayağı bir tartışma arayacaksındır, o ekmek burada yok sana. Bir an önce sonuçlanmasını talep ediyorum, her şey ortada. @Lia

#7 - 08.09.2022 21:50
Her iletinizde bir yöneticiyi etiketlemek süreci hızlandırmıyor. Savunmalar yapılmış, sonuçlana kadar kilitli kalacak.