Konu: Gabriel Martinez - CarJack / CarDM  (Okunma sayısı 88 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.09.2022 13:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gabriel_Martinez @John_Marth

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Harry_Gardner @finxyy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.09.2022 - 13:40 / 13:42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.     

Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

5. Deathmatching

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımla birlikte yolda duruyordum ve alt taba atmıştım, oyuna döndüğümde Gabriel Martinez adlı karakter aracıma F basıp birden gazladı, adını son saniye gördüğüm için PM attım ve aracımı geri getirmesini istedim. Bana getiriyorum dedi ve bulunduğum yere doğru geldi, öncesinde nerdesin tarzında alaycı bir davranış takındı. Ardından ise gelip beni araçla ezdi, kendisine şikayet açacağımı belirttiğimde "Şikayet oluşturuyorsan sana aracı vermemin ne anlamı kaldı?" diyerek yoluna devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş aracımı hâla sürmeye devam edecekti fakat motor ömrü az olduğu için kendi kendine durdu, bunu da göz önüne almanızı arz ederim.

#1 - 11.09.2022 19:35
Carjacking gerekçesiyle ceza alacak, mevcut cezasına eklenecek.