Konu: Fear RP ihlali  (Okunma sayısı 224 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.09.2022 01:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Makayel Marazyan @Selim

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mai Nakaya @haydR Maske 30338

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi vurulup Castucci hooduna kaçırılıyor ve esir olarak tutuluyor, o sırada karaterime "Anime" "Aptal anime" gibisinden sözcükler kullanıyor, ve bu davranışlarından geri adım atmıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 07.09.2022 01:28
Şahitliğimi onaylıyorum, gerekirse video atabilirim.  :D :D

#2 - 07.09.2022 01:28
kendi kanıtını kullansana kardeşim bu ne şimdi

#3 - 07.09.2022 01:31
kendi kanıtını kullansana kardeşim bu ne şimdi

Kendi kanıtım olsa ne fark eder? Sonuçta ihlal ortada ve kendin ssinde paylaşmışsın. Beni uğraştırmadığım için teşekkür ediyorum. :D

#4 - 07.09.2022 15:28
Biraz geç olsada şahitliğimi onaylıyorum.

Makayel karakteri vurulup kaçırılıyor, kaçırılıncada sanırsam biraz gerginleşmiş gibi. Karakteri adeta ölümsüzmüş gibi rol yapıyor, yaralı hâldeyken bile hâlâ karşı tarafı aşağılamaya çalışıyor.

Ne bu kanka? Fear Rp yapmadığında kahraman falan mı oluyorsun? Ya da arkadaşlarına "bakın bana moruk, fear yok bunlara hahahah" diye söyleniyorda olabilirsin bilmiyorum. Beklediğim bir şey aslında bu hareketlere göre.

#5 - 11.09.2022 14:51
Makayel Marazyan Fear RP kapsamında ceza alacak, ceza mevcut karakterine işlenecek. Ayrıca ekran görüntüsünde açıkça yer aldığı gibi Akira Sakai Hatalı Emote Kullanımı dahilinde cezalandırılacak. Ek olarak, şikayet bölümü ikili tartışacağınız bir alan değil, üstelik ortak nezaket kurallarına dikkat etmelisiniz. Taraflara forum üzerinden susturma işlemi uygulanacak.