Konu: Assen Kochanov - ROLDE Q  (Okunma sayısı 200 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.09.2022 01:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Assen Kochanov @TuskIsGod

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Guiseppe Bellucci, Ruslan Tarasov ve diğer Kasparov & Bertuzzi üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07/09/2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
ROLDE Q, BAĞLANTI KOPARMAK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vurulunca, esir tutulmamak için rolde Q atıyor. Ekran görüntüsünde bu yansıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Birlik liderimiz, aynı olayda 800 dakika jail yemişti. Aynı caydırıcı ceza uygulanırsa sevinirim.

#1 - 07.09.2022 01:21
Allahın selamı üzerinize olsun, iyi geceler. Aynı evde değiliz fakat tek benim bağlantım kopmuş, (sq) diyebilirsiniz sorun değil

F10 ile skygfx teması değiştirirken crash yedim ve oyuna gireceğim sırada codsmpde skin unutup tekrar girdim tam 7 dakika içinde rolün gidişatına göre esir alma rolü vs yapacaktınız bunu yarıda kestik sağlık olsun, umarım başka bir sefere.

Umarım beklediğim cevap gelir, kendinize iyi bakın

#2 - 07.09.2022 01:56
şahitliğimi onaylıyorum, üstte arkadaş bağlantım koptu demiş.. Ne hikmetse tam yere düştükten sonra kopuyor bağlantısı :D
(arkadaşımız dyakanovda r17)

#3 - 07.09.2022 02:07
Maalesef sizi görmedim gelirken arkadaşım, f10 yapınca ekranda renk değişiyor ve önüme bile bakmıyordum.

#4 - 07.09.2022 02:08
Ve yere düşmedim, bu bilgiyi de öğrenmiş ol.

#5 - 11.09.2022 03:27
Bağlantınız kopmuş olabilir, crash alıp oyuna bir süre girememiş olabilirsiniz. Girdikten sonra karşı tarafa ulaşıp rolün devam edip etmeyeceğini sormak, devam etmek istiyorlarsa uyum sağlamak sizin sorumluluğunuzda. Assen Kochanov karakteri Rol Esnasında /q kapsamında cezalandırılacak.