Konu: Wallhack  (Okunma sayısı 226 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.09.2022 11:57
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:    Jerrold_Bouvente/Enzo_Attanasio @Ryu/ @Downtown 
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuna giriş yaptım yaptığım gibi arkadaşlar 2 ev arkasından ne hikmetse pawnshopa uğrayasıları gelmiş ilk başta bakıp gidiyorlar sonra anlaşılır diye girmiyor sonrasında diğeri arkadaşından bilgiyi alıp orada olup olmadığımı öğreniyor gelip pawnshoptan rastgele bir şey alıyor ve sanki hiç görmemiş gibi gelip sıkıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Downtown'ın şikayet açacağımdan haberi olduğu için karakterini ck ettiğini düşünüyorum ÜÇ kere hileden ban yiyen birisinin 1 seviye karakter ile yeniden yapıp bir şey kaybetmeyeceği aşikar Downton'ın hileden forum ban yemesini diğerinede eğer değilse  hileye göz yummaktan ceza verilmesini istiyorum.
« Son Düzenleme: 08.09.2022 12:00 Soggymaster »

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#1 - 08.09.2022 13:43
Öncelikle selam, beni oraya getiren karakter Enzo_Attansio karakteridir. İçeri bakınıyorum ve kimse yok, sonra oradan çıkıyorum ve gidiyorum.
Maskeli olma nedenim loglara bakılabilir, sizden önce birisiyle daha çatışmaya giriyorum. Atacağım kanıtta da var.
Enzo karakterini takip ediyorum ve beni Pawnshop'a getiriyor. Kimseyi göremeyince oradan çıkıyorum ve gidiyorum.
Bir kaç dakika geçtikten sonra tekrar aynı bölgeye geliyorum bu kez sağda beliriyorsunuz ve ateş açıyorum.

•Saat 21:12 - Enzo ile Pawnshop'a geliyorum ve net bir şekilde bakmadığım için sizi göremiyorum ve gidiyorum.

•Saat 21:19 - Bölge etrafında tekrar dolaşıyorum, aynı bölgeyi de kontrol ediyorum ve orada görünüyorsun.

İlk geldiğimde neden rol yaparak sıkmayayım? /q atabilirsin, beni vurma ihtimalin de var. Neden bunları bile bile göze alayım? Senden haberim bile yok.
Hile kullanımı falan yok, iyi forumlar.

#2 - 11.09.2022 01:19
Karakter yasaklı.