Konu: [07.09.2022 - Tray Lake] Taciz Kural İhlali  (Okunma sayısı 117 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.09.2022 17:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @kzyv Tray_Lake

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.09.2022 - 17.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
9.3. Cinsel içerikli rollere dair kısıtlamalar:
- Role dahil tüm karakterler 18 yaş ve üzeri olmalıdır.
- Tüm role dahil kişiler önceden bu role katılmayı kabul etmiş olmalıdır.
- Rolün yapıldığı ortama diğer oyuncuların denk gelmeyeceğinden emin olunmalı, halka açık alanlarda bu rol gerçekleştirilemez (Ev kapısını kilitleme, uzak bir noktada rolü yapma gibi)
- Bu rollere diğer oyuncuları OOC olarak teşvik etmek, bu rolleri IC'den çıkararak OOC'ye taşımak gibi sapkın hareketler ağır yaptırıma sebep olacaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:İki arkadaş rol yapmak için geldiğim bara girdiler, karakterim de bu barda barmaid olarak iş kovalıyordu. Mekan sahibinden haraç keserek para aldılar. Sonra aralarında kavga çıktı, patronu uzi çekip vurarak yaraladılar. Sonra Tayrel karakteri gelerek benim karakterimi gasp etme rolüne girişmeye kalktı. Sistemsel olarak yapması gerektiği için bu rolüne karşılık vermedim, daha sonra Tayrel karakteri herhangi bir izin vermeme rağmen cinsel içerikli bir role girişti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/9rghzva.jpg

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 07.09.2022 20:49
Merhabalar, öncelikle gasp rolünden konuşmaya başlayayım, arkadaşın levelini gördüğüm için gasp rolünü sadece rollü şekilde yaptım herhangi bir para talep etmedim, etmezdimde çünkü biz sadece arkadaşım ile rol yapmaya çalışıyorduk ve karakterim 16 yaşlarında bir ergen olarak Xue karakterinden o an orada hoşlandı ve o anki durumu ile  Xue karakterin'in poposuna şaplak attı görebileceğiniz gibi, arkadaşın şikayet açmasını gerektirecek hiçbir şey yok, Erotik Roleplay ile ilgili birşey yapılmadığını düşünüyorum.

#2 - 08.09.2022 13:06
Ceza verilecek, karşı taraftan izin almadan taciz rollerine girişemezsiniz, kuralları daha detaylı okuyun.