Konu: 9.09.2022 - Joseph Mark  (Okunma sayısı 273 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.09.2022 15:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joseph Mark @renaxthefinest 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: kanıt

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: kanıt

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Retarted RP.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:RK'lı kişi tarafından düşürülüyorum, bunu şikayetini ayrı olarak oluşturdum. Her neyse, Joseph Mark düştüğüm esnada bullet ile başıma gelip "Ezik oruspu evladı" diyor. Bildiğim kadarıyla yaralı bir kişinin başına gelip "yat/paspas/ezik oruspu evladı" gibi roller sergileyemezsiniz. Daha önce bu durumdan cezai işlem uygulanan arkadaşlarım mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli işlemlerin uygulanmasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 09.09.2022 15:50 Vortex »

#1 - 09.09.2022 15:51
cumadan geldin mi vortex?  ::) ::)

Kaç kere söyleyeceğim? Alakanız olmayan şikayetlere yorum yapmayın, üstelik bir kişinin dini ibadetini oyun plartformuna dökecek kadar düştüyseniz, vay halinize dostlarım. İlgilenen admin, kişiye gerekli işlemin uygulanmasını istiyorum. Daha önce aynı birlikte olduğumuz Gregor_Sullivan karakteri, alakası olmayan bir şikayete yorum yazdığı için 300 dakika jaile atıldı. Aynı tepkiyi bekliyorum, iyi forumlar.

#2 - 11.09.2022 03:00
Forum mutem bittigi icin simdi atiyorum savunmayi, daha once atmistim fakat moderator onayindan gecmemis

Orada başına gelip daha birçok rol yaptım. İndirilen bir düşmana küfür savurmak çete üyeleri tarafından sıkça gerçekleştirilen bir şey. Bu genelde savaşılan taraf da çete olduğu için çeteye, ölü zencilere, sokağa küfürler üzerinden ilerlerken bulunduğumuz platform şartlarından dolayı sana ben bunları söyleyemiyorum, doğrudan kendine küfür ediyorum. Orada zaten küfür ettikten sonra birçok chatlog dönüyor, araca alın gibi. Senin bahsettiğin ihlal düşürülen adamın başına gelip "Paspas/yat" gibi şeyler yazıp gitmekten geçiyor. Benim yaptığım bu değil; etraftaki müttefiklerle olan konuşmamız esnasında geçiyor. Sonuçlansın

#3 - 12.09.2022 03:11
Joseph Mark karakterine Retarded RP üzerinden işlem uygulanacak.