Konu: Anomaly / OOC kankacılık / Yetkiyi kötüye kullanma  (Okunma sayısı 246 defa)

#0 - 08.09.2022 19:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Anomaly

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Atacağım sste var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, arkadaşların bi videosunu gördüm. İzlerken bir detay dikkatimi çekti. Anomaly adlı arkadaşımız arkadaşa ışınlanıp tedavi ediyor, daha sonra gidiyor. Anomaly adlı arkadaşı zaten Castucci'ye yardımlarını bilen bilir, bilmeyen bilmediğiyle kalsın. Ne rapor atılmış, ne başka bir şey.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/1016985428869513279/1017464852098338836/unknown.png

Ek açıklamalar(varsa): Videoyu yedekledim, silmenize gerek yok. İster silin ister kalsın. Ve Anomaly adlı arkadaşın yetkisi alınırsa güzel olur, bir de hastane birliğinden çıkarılsın. Ne yapacağı malum gözüküyor.

#1 - 08.09.2022 19:15
Yeniden selamlar. Arkadaş rapor ssi falan atarsa şaşırmayacağız, seste oldukları zaten belli. Büyük ihtimalle seste dönen muhabbet şöyleydi;

Vortex; kanka beni tedavi etsene
Anomaly; kanka at rapor halledek yahu
 :D :D :D :D

#2 - 08.09.2022 19:52
Oyuncu rapor atmıştı, bugda olduğunu söyleyip ID 4'e ışınlanmasını istemişti. Doğruluğunun kontrolü adına yanına ışınlandım. Buga girmiş ve yaralanmıştı. Hareket edemiyordu. Bu relog ile çözülebilen bir şey. Relog attıktan sonra bana hala yaralı olduğuna dair bir PM attı. Rolde olmadığını düşünerek yanına gidip tedavi etmiştim.

#3 - 08.09.2022 19:57
Savunma yeterli, gerekli SS'lerde Support Lead olarak bana ulaştırıldı. Forbia üslubundan dolayı forumdan uyarı alacak, bir dahakine şikayet açarken iki kere düşünerek yazın.
« Son Düzenleme: 08.09.2022 20:00 Nyarko »