Konu: H4S4N  (Okunma sayısı 359 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.09.2022 14:24
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Federico_Troshani - @H4S4N
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Baldwin in your turf
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.09.2022, 1.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 17.09.2022 tarihi, saat 1.40 civarında savaşta olduğumuz Sırp birliği etrafında turlarken durduk. Ne aracı tanıyan, ne kim olduğumuzu bilen bir kişi tarafından ak47'nin zor yetişeceği yerden desert eagle hiti yiyoruz. Arkadaş yüksek ihtimal ismimizi Wallhack ile görüp, distance hack ile de ateş açtı. Titan kendine banlanmadan veliaht seçmiş olmalı
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): chatta birkaç ooc konuşma var, farkındayım. yanımdaki arkadaşım maskeli olduğu ve o an sıcak bir durum bulunduğu için pm atmak uzun zaman alacaktı, daha kısa yoldan aw üzerinden yazdım. zaten bakıldığında kimsenin rolüne zarar vermiyor ya da rol akışını engelleyecek bir söylemde bulunmuyorum.(
YouTube

#1 - 17.09.2022 15:11
Video editlenmiş durumda, lütfen editlenmemiş halini yükleyiniz. O taktirde savunmama devam edebilirim

#2 - 17.09.2022 16:40
SMS chatloglarının görülmesi gereken bir yanı yok, savunmanı yapabilirsin.

#3 - 17.09.2022 18:03
Savunmamı yine de yapayım.
Bakın aşağı videoda gördüğünüz gibi denedik, işliyor.
https://streamable.com/500udg
Bu da benim sıktığımın videosu

İsteyen gidip deneyebilir, kontrol eden admin bunu deneyebilir. Sunucuda desert eagle marka silahın menzili gerçekten uzun. Ek olarak ben çatıdan aşağıya doğru sıkıyorum. Yukarıdan aşağıya sıkınca silahın menzili bir tık daha uzun oluyor. Yani anlayacağınız hile değilim, kontrol de edilebilir.

#4 - 18.09.2022 12:46
Titan'ın şikayetine de bu tür bir savunma geldi, referans olarak alınabilir. Yetkili kararı.

#5 - 18.09.2022 15:25
Merhaba, bahsettiğiniz kişiyi tanımamaktayım ancak bahsettiğiniz kişinin şikayetini incelediğimde kişi test videosuyla alakalı bir video yayımlamamış. Ben size "buyurun deneyebilirsiniz" diyorum, hatta kendi denediğim videoyu size atıyorum ve kararı @Lia 'ya bırakıyorum. Lütfen denerseniz çok sevinirim.

#6 - 29.09.2022 12:26
Silahların menzilleri bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebiliyor. Aşağıdan yukarıya hit atılması zorlaşırken, yukardan aşağıya hit atılması kolaylaşabiliyor. Örnek verdiğiniz şikayette bu durum söz konusu, aşağıdan giden bir mermiyle yukardan gelen mermi tamamen farklı.

Kanıtlar yeterli değil.