Konu: [25.08.2022] Ruskalov_Deglant, Nadia_Klein, Walther_Howard, Tikhon_Vyacheslav...  (Okunma sayısı 529 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 31.08.2022 11:56
Adam troll oyuncudur idlewood mahallesinde takılıyor ama idlewood birliğinde değil o gün adam bizden mahalleye gidip vurduk mahallede kendi elleriyle bize teslim ettiler adamın kafasına silahla vurduk şans verdik olumlu çıktı role uymadı iki ayrı yerden /do direnir /me direnir diyerek rolü sapıttı kalktığı anda kaçıyordu sonra şahıs bu rolde ve diğer rollerinden dolayı şikayet oluşturduk ve onaylandı bu adamın hakkına açılmış aynı konudan şikayetler beş üstü şikayet var sonrasında bölgemizde rol yaparken bisikletini üstümüze sürüyordu düşürüyordu sonra yine bize bulaştı düştü kendi kendini bize düşürmek için her şeyi yapıyor bu herif troll oyuncudur son açtığım şikayette onaylandı yine ceza aldı adam yine düşürdüler yine düşürdüler diyor kalkıyor kendisi bizden birine saldırıyor karşılık veriyoruz bayılmamak için kendisi düşüyor sizleri kandırmayı düşünüyor  herhalde bu adamla artık rol yapmak istemiyoruz uzak dur bizden kardeşim seninle rol yapınca oyunu silelesim geliyor
Ya kardeşim belli yaşınız küçük videolarımız var car dm atıyosunuz kanıtı attım toxic ve troll olan sizsiniz ben değilim bana sıkmadan önce düşüncektiniz kanıt varsa at

#11 - 31.08.2022 12:02
Adam troll oyuncudur idlewood mahallesinde takılıyor ama idlewood birliğinde değil o gün adam bizden mahalleye gidip vurduk mahallede kendi elleriyle bize teslim ettiler adamın kafasına silahla vurduk şans verdik olumlu çıktı role uymadı iki ayrı yerden /do direnir /me direnir diyerek rolü sapıttı kalktığı anda kaçıyordu sonra şahıs bu rolde ve diğer rollerinden dolayı şikayet oluşturduk ve onaylandı bu adamın hakkına açılmış aynı konudan şikayetler beş üstü şikayet var sonrasında bölgemizde rol yaparken bisikletini üstümüze sürüyordu düşürüyordu sonra yine bize bulaştı düştü kendi kendini bize düşürmek için her şeyi yapıyor bu herif troll oyuncudur son açtığım şikayette onaylandı yine ceza aldı adam yine düşürdüler yine düşürdüler diyor kalkıyor kendisi bizden birine saldırıyor karşılık veriyoruz bayılmamak için kendisi düşüyor sizleri kandırmayı düşünüyor  herhalde bu adamla artık rol yapmak istemiyoruz uzak dur bizden kardeşim seninle rol yapınca oyuna bile şikayet açasım geliyor

Ek olarak hiç bir SS inde geçerli tam kanıt yoktur zaten anlarsınız yanında araba olan ss te tekrar düşürülüyorum diyor hasarlar kanıtı yok hasarlar loguna bakın diyip inandırabileceğini düşünüyor  kendi yalanına kendin inan

#12 - 31.08.2022 12:43
Adam troll oyuncudur idlewood mahallesinde takılıyor ama idlewood birliğinde değil o gün adam bizden mahalleye gidip vurduk mahallede kendi elleriyle bize teslim ettiler adamın kafasına silahla vurduk şans verdik olumlu çıktı role uymadı iki ayrı yerden /do direnir /me direnir diyerek rolü sapıttı kalktığı anda kaçıyordu sonra şahıs bu rolde ve diğer rollerinden dolayı şikayet oluşturduk ve onaylandı bu adamın hakkına açılmış aynı konudan şikayetler beş üstü şikayet var sonrasında bölgemizde rol yaparken bisikletini üstümüze sürüyordu düşürüyordu sonra yine bize bulaştı düştü kendi kendini bize düşürmek için her şeyi yapıyor bu herif troll oyuncudur son açtığım şikayette onaylandı yine ceza aldı adam yine düşürdüler yine düşürdüler diyor kalkıyor kendisi bizden birine saldırıyor karşılık veriyoruz bayılmamak için kendisi düşüyor sizleri kandırmayı düşünüyor  herhalde bu adamla artık rol yapmak istemiyoruz uzak dur bizden kardeşim seninle rol yapınca oyuna bile şikayet açasım geliyor

Ek olarak hiç bir SS inde geçerli tam kanıt yoktur zaten anlarsınız arabayla dm falan atmadım arabayla takip ettik sadece rol olarak arabadaydı uymayıp kaçtı takip ediyorduk
hasar loglarına bakılabilir. @breackner reis artık sonuçlanırsa sevinirim ben sürekli jail yiyorum fakat bunlara açtığım şikayet sonuçlanmıyor.

#13 - 31.08.2022 12:49
Merhabalar, karakterler ceza alacak.